Presentació de la Guia de cursos d'estiu

La Guia de cursos d’estiu 2017 de la Xarxa Vives d'Universitats recull la informació més completa sobre els cursos de formació que s’organitzen a Catalunya, el País Valencià, Andorra, les Illes Balears i Catalunya del Nord, entre els mesos de maig i octubre.

Compta amb una oferta de 581 cursos oberts a tots els públics emmarcats en un total d’11 àrees acadèmiques (arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres), programats per 25 marcs organitzatius a 86 localitats, i en els quals es preveu una participació de més de 25.000 persones.

Els estudiants universitaris podran obtenir el reconeixement acadèmic (ECTS) de determinats cursos que apareixen a la Guia, gràcies a l’acord de reconeixement recíproc que les universitats de la Xarxa Vives tenen establert amb l’objectiu d’afavorir-ne la mobilitat.

També enguany els estudiants universitaris podran sol•licitar els ajuts a la mobilitat que ofereix de manera específica el programa DRAC de la Xarxa Vives (DRAC Estiu) per assistir a aquests cursos. El termini per presentar les sol·licituds serà l’1 de juny.





La Xarxa en 2'





Les universitats proposen

 • Les rutes matemàtiques: Un projecte que relaciona el patrimoni valencià amb la divulgació científica.
  Les rutes matemàtiques: Un projecte que relaciona el patrimoni valencià amb la divulgació científica.

  Universitat de València

 • 150 nois i noies d’entre 10 i 16 anys participaran aquest dissabte, 3 de febrer en el ‘joc del robot’.
  150 nois i noies d’entre 10 i 16 anys participaran aquest dissabte, 3 de febrer en el ‘joc del robot’.

  FIRST LEGO League a la UPC.

 • “Existeix l’envelliment saludable?". Diàlegs humanístics. 30 de gener a les 19:00 h,
  “Existeix l’envelliment saludable?". Diàlegs humanístics. 30 de gener a les 19:00 h,

  Universitat Pompeu Fabra