Cercador de cursos:

Cerca interactiva de cursos, per localitat Oriola, ordenats per data d'inici.
7 resultats.

Cursos susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic.


425 - Economia social
Oriola, --, 26 de juny

La proposta del curs pretén analitzar la perspectiva de l'economia social i la seua implementació en els sectors productius de la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal és desenvolupar els coneixements teòrics i pràctics per a oferir l'alumnat una aproximació a l'economia social. També es vol implantar el respecte al medi ambient, al territori i la posada en valor de les característiques i fortaleses, sostenibilitat o responsabilitat social.

Durada: 25 h

467 - Xia i quinoa, els nous aliments: ciència-tecnologia i gastronomia
Oriola, 17 de juliol

Els objectius que es volen aconseguir amb aquest curs són: donar a conèixer les característiques nutritives i saludables de la xia i la quinoa, avaluar-ne seu potencial cientificotecnològic, aplicar la xia i la quinoa en diferents aliments, determinar-ne el potencial com a ingredient de benestar i elaborar aliments que incloguen aquests aliments.

Durada: 25 h

525 - La presidència de Donald Trump
Oriola, 25 de juliol

Aquest curs mostrarà el funcionament institucional de la presidència dels Estats Units, els punts forts i febles de Donald Trump com a president, les causes de la seua victòria, i la seua figura com a element divisori en la societat: causes que motiven els seus partidaris i detractors i els coneixements sobre les polítiques de Trump a la Casa Blanca.

Durada: 25 h

293 - Introducció a la gastronomia mexicana
Oriola, 11 de setembre

Els objectius del curs són conèixer els principals aspectes culturals de la gastronomia mexicana, donar a conèixer les característiques d'aquesta gastronomia (declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat UNESCO), descriure les característiques i propietats dels principals ingredients prehispànics empleats en l'elaboració dels aliments mexicans, entre altres aspectes culinaris d'aquesta cultura.

Durada: 25 h

532 - Enologia pràctica i viticultura ecològica. Iniciació a la cata de vi. III Edició
Oriola, 19 de setembre

L'objectiu d'aquest curs és obrir portes al món de l'enologia i la cata de vins, proporcionar informació bàsica als aficionats sense coneixements previs i reforçar i ampliar tot allò aprés amb anterioritat pels estudiants avançats.

Durada: 15 h

604 - Economia del bé comú
Oriola, 25 de setembre

L'objectiu principal del curs que es presenta és desenvolupar els coneixements teòrics i pràctics per a oferir l'alumnat una aproximació a l'economia del bé comú, com una ferramenta per a la seua implementació als sectors productius i que tenen com a resultat la transformació social.

Durada: 25 h

535 - Miguel Hernández i la Memòria Històrica
Oriola, --, 27 de setembre

Aquest curs s'emmarca dins de la difusió i promoció de la figura de Miguel Hernández per part de la Càtedra Miguel Hernández, en col·laboració amb la Fundació Cultural Miguel Hernández. Es vol analitzar l'impacte de la Llei de Memòria Històrica en relació amb Miguel Hernández i estudiar la vigència del missatge literari i humà de l’autor, entre altres objectius.

Durada: 25 h
La Xarxa en 2'

Les universitats proposen