Cercador de cursos:

Cerca interactiva de cursos, per localitat Elx, ordenats per data d'inici.
37 resultats.

Cursos susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic.


156 - Forjant la personalitat d'èxit de les persones emprenedores
Elx, --, 9 de juny

En aquest curs volem oferir-vos les ferramentes i tècniques necessàries per a manejar les diferents actituds que faciliten la relació humana amb les vendes. A més, us farem conèixer i aplicar les tècniques de persuasió subliminars per a influir en la decisió de compra del client. Finalment es mostrarà un model integral de personalitat emprenedora que facilite la presa de decisió d'emprendre o no, amb treball amb dades objectives que obtinga el mateix alumnat.

Durada: 25 h

152 - Adopció. Actualització de l'abordatge terapèutic en població adoptiva i necessitats psicològiques, personals, familiars, socials i educatives
Elx, 22 de juny

L'adopció és un procés cada dia més comú i habitual. Per això, és necessari tenir el coneixement de quins són els processos psicològics habituals durant el procés d'adopció, el dia a dia del xiquet adoptat i, alhora, el dels seus pares adoptius. L’objectiu és dotar de les eines necessàries per a realitzar un abordatge terapèutic en població adoptiva i saber les necessitats psicològiques, personals, familiars, socials i educatives d'aquest procés.

Durada: 25 h

244 - Impressió 3D
Elx, 26 de juny

Amb aquest curs es vol mostrar com realitzar una impressió en 3D. És farà un interfície del programa Inventor, s'ensenyaran operacions bàsiques a partir d'esbossos, també s'aprendrà a calibrar la impressora i el seu programari addicional i la creació d'arxius (Goode).

Durada: 25 h

247 - Disseny web amb Wordpress, màrqueting en línia, e-commerce i aspectes legals
Elx, 26 de juny

Avui dia, encara són moltes les pimes que no tenen disseny web amb Wordpress o volen millorar la seua presència web. El disseny web basat en Wordpress és una oportunitat de negoci per als alumnes. En aquest curs és farà una introducció, instal·lació, configuració i manteniment d'aquest lloc web. S'aprendrà el disseny complet de websites bàsiques basades en plantilles. Es tractarà el màrqueting digital i la integració amb les xarxes socials i, finalment s'ensenyaran els aspectes legals del sector.

Durada: 32 h

130 - Foment de les habilitats socials en xiquets i xiquetes mitjançant el joc
Elx, --, 3 de juliol

Els problemes de relació interpersonal en la infància o l'escassa acceptació per part dels companys ocasionen conseqüències negatives com són l'aïllament social, problemes emocionals i escolars i baixa autoestima, entre altres. Per tant, l'objectiu és conèixer l'evolució de les habilitats socials al llarg de la infància, a més de realitzar una primera aproximació al conjunt de tècniques conductuals i cognitives enfocades a adquirir conductes socialment efectives per als xiquets.

Durada: 25 h

154 - Intel·ligència emocional aplicada: tècniques d'autocontrol
Elx, 3 de juliol

Les emocions ocupen un lloc important al nostre quefer diari, influeixen en les nostres decisions i intervenen en les relacions personals, laborals i de família. Per aquesta raó, en aquest curs volem que la persona aprenga tècniques d'autocontrol emocional. Les emocions juguen un paper fonamental a les nostres vides, per tant és molt important saber canalitzar-les. A més, és tractarà el control i reducció de l'ansietat.

Durada: 25 h

181 - Curs pràctic d'intel·ligència emocional i mindfulness
Elx, 3 de juliol

De manera semblant a les habilitats relacionades amb l'intel·lecte (el càlcul, la memòria o els idiomes), les relacions amb les emocions s'aprenen al llarg de la infància i s'ensinistren en les experiències de la vida diària. Així, conèixer i comprendre la intel·ligència emocional (IE) és fonamental per a dur una vida equilibrada, satisfactòria i reeixida. L'objectiu és formar els estudiants, ensenyar estratègies pràctiques per a millorar la seua IE i implementar-les en entorns clínics i educatius.

Durada: 25 h

217 - Sex coaching i teràpies sexuals. Trencant mites i tabús
Elx, 3 de juliol

Malgrat la quantitat d'informació que tenim avui dia, encara existixen molts mites i tabús en l'àmbit de la sexualitat. Aquest curs proposa una educació sexual basada en l'autoconeixement. Coneixeràs més el teu cos potenciant la teua sexualitat, treballaràs l’autopercepció eliminant etiquetes negatives, revisaràs el teu model afectiu-sexual i com t'influeix en les relacions, aprendràs a gaudir amb tot el cos per mitjà de la focalització sensorial, entre molts altres aspectes.

Durada: 25 h

428 - Introducció al desenvolupament de personatges 3D per a videojocs
Elx, 3 de juliol

La indústria dels videojocs presenta la necessitat de formar especialistes que dominen les tècniques que s'apliquen en el procés de creació d'aquests productes audiovisuals. Els objectius del curs són introduir l'alumnat en el procés de creació de personatges per a videojocs, aprendre les ferramentes i tècniques digitals de creació de personatges 3D per a videojocs i conèixer la pipeline o procés de desenvolupament d'un personatge 3D.

Durada: 25 h

451 - Fer Camí de Santiago. El camí de Santiago com a pont cultural
Elx, 3 de juliol

Es tracta de familiaritzar l'estudiant universitari internacional, així com el nacional, amb l'experiència i la història del Camí de Santiago. Els objectius del curs són mostrar in situ la transcendència del camí en la història d'Espanya i d'Europa, exposar l'estudiantat, per mitjà d'una docència experiencial, aspectes històrics i actuals d'aquest itinerari cultural europeu i proporcionar l'estudiantat una interacció real amb la societat rural espanyola i el medi ambient del camí.

Durada: 60 h

503 - La Càtedra Pere Ibarra de la UMH
Elx, 3 de juliol

Els objectius del curs són fer conèixer el treball realitzat en els primers vuit anys de la Càtedra, informar dels treballs realitzats i incorporar els participants com a col·laboradors de la web elche.me.

Durada: 25 h

544 - Crea videojocs amb Unity 3D
Elx, --, 3 de juliol

L'objectiu fonamental del curs és que l'alumnat tinga una visió amplia de les grans possibilitats que presenta aquest tipus de programari, tant per a realitzar videojocs com altres tipus de presentacions tridimensionals.

Durada: 25 h

516 - Drons: construcció i vol de vehicles aeris no tripulats (UAV) de codi obert
Elx, 5 de juliol

L'objectiu principal és oferir una introducció a la tecnologia de vol de vehicles aeris no tripulats o drons a estudiants o investigadors interessats en experimentar amb ells. També es farà valorar la importància de l'espai aeri i les seues possibilitats.

Durada: 25 h

419 - Aplicació pràctica de la creativitat i innovació en l'empresa
Elx, 6 de juliol

El curs té com a objectiu desenvolupar les competències i habilitats necessàries per a comprendre i implantar aquest enfocament creatiu del management en les organitzacions. És a dir, desenvolupar el pensament i l'actitud creativa en els individus i en els grups, dotant-los de la capacitat i habilitats necessàries per a reconèixer i potenciar els punts clau d'actuació per a desenvolupar la creativitat organitzativa i, així, millorar la capacitat innovadora.

Durada: 25 h

220 - Descobreix el teu talent i no necessitaràs treballar
Elx, 7 de juliol

T'imagines anar tots els dies a treballar i que passe el dia volant? Això passa quan el que fas no suposa un repte per a tu, quan et trobes un projecte que t'il·lusiona, amb bon clima laboral i es valora el que fas. En aquest curs volem ajudar als assistents a descobrir els seus talents i buscar/canviar un treball que li agrade. Els principals temes que tractarem seran: creences, apoderament i ferramentes necessàries per a aconseguir els teus objectius.

Durada: 25 h

132 - Dificultats d'aprenentatge: detecció, avaluació i intervenció en la pràctica clínica
Elx, --, 10 de juliol

Les dificultats específiques d'aprenentatge són un trastorn molt comú en la infància. L'elevat nombre de xiquets que presenten aquestes dificultats mostren la necessitat que els professionals de l'àmbit del desenvolupament coneguen les estratègies d'intervenció i avaluació portades a terme. El curs vol aconseguir dotar els professionals dels coneixements i les estratègies necessàries per a una correcta avaluació i intervenció amb xiquets que mostren dificultats específiques d'aprenentatge.

Durada: 25 h

150 - Gestió de l'ansietat davant d'exposicions i exàmens orals
Elx, 10 de juliol

La por intensa i persistent front als exàmens orals i exposicions forma part de l'ansietat d'avaluació. Aquesta pot aparèixer en contextos no acadèmics com són intervencions en públic, entrevistes de treball, oposicions, etc. Per tant, pretenem aportar ferramentes i estratègies específiques per a treballar l'ansietat i aquells sistemes als que afecta per a superar els reptes psicològics davant aquests tipus de treballs.

Durada: 25 h

203 - Curs de Python, des de l'escriptori, el data science, fins a la web
Elx, 10 de juliol

Python és un llenguatge multiplataforma que pot ser utilitzat per a molts propòsits: aplicacions d'escriptori, pàgines web, anàlisi de dades i moltes altres aplicacions. L'objectiu és que l'alumne finalitze el curs amb uns coneixements avançats de Python que li permeten realitzar un servei web en aquest programa. És un llenguatge d'alt nivell que no s'estudia en molts graus, per això tractem de suplir aquesta necessitat.

Durada: 25 h

192 - Millora la teua salut mitjançant l'alimentació
Elx, 11 de juliol

Una alimentació saludable és una de les ferramentes més poderoses per a aconseguir i mantenir un bon estat de salut. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les dietes dolentes són un factor de risc per a les malalties no transmissibles, que són la principal causa de mortalitat en tot el món. Per tant fem conèixer els aliments que tenim a l'abast, així com la dieta mediterrània. Coneixereu informació sobre aliments processats i naturals, entre moltes altres àrees de la matèria.

Durada: 25 h

420 - Avaluació, diagnòstic i intervenció en discapacitat intel·lectual: un abordatge integrador des de la pràctica professional diària
Elx, 12 de juliol

Els objectius del curs són proporcionar coneixements científics i instruments tècnics per al diagnòstic, aprofundir en el constructe discapacitat intel·lectual i aprendre sobre les peculiaritats de les persones que la presenten, dotar l'alumnat dels coneixements necessaris per a detectar, valorar i intervindre en persones que presenten aquest diagnòstic i conèixer les noves ferramentes utilitzades en la seua intervenció, entre altres.

Durada: 25 h

179 - La tècnica del client misteriós. Com ser mistery shopper
Elx, 14 de juliol

Actualment és fonamental oferir una alta qualitat en el servei de qualsevol empresa per a fidelitzar els clients. Per tant, hi apareix la figura del mistery shopper. L'objectiu del curs serà conèixer el mètode mistery shopper, saber com buscar empreses que sol·liciten aquests serveis, aprendre en quines àrees s'aplica, conèixer les funcionalitats de la tècnica, ser capaç d'avaluar el servei prestat i les instal·lacions, entre altres i, finalment, aprendre a preparar l'informe d'avaluació.

Durada: 25 h

427 - Descobreix el teu lideratge mitjançant el coaching i el mentoring. II Edició
Elx, 14 de juliol

L'objectiu del curs és liderar el canvi personal i professional des de la responsabilitat que genera un procés de coaching, en el que es treballa la tridimensionalitat emoció-pensament-acció a través de la comunicació amb PNL. L'alumnat coneixerà què és el coaching i el mentoring, diferenciant-les d'altres disciplines, identificarà objectius, planificarà accions eficients a través del mètode Grow i aprendrà a utilitzar la comunicació com a ferramenta de desenvolupament personal, entre altres.

Durada: 25 h

131 - Disseny i aplicació d'una intervenció en autisme
Elx, 17 de juliol

Actualment l'autisme afecta un de cada 150 xiquets, aproximadament. Aquest alt nombre indica la necessitat que qualsevol professional relacionat amb la infància conega les estratègies més adequades per a una intervenció correcta. La finalitat del curs és dotar als assistents dels coneixements necessaris per a adequar la programació i la intervenció a les necessitats específiques de cada xiquet amb trastorn de l'espectre autista.

Durada: 25 h

129 - Alteracions del llenguatge i de la comunicació en dany cerebral infantil i alteracions del neurodesenvolupament
Elx, 20 de juliol

Els xiquets amb alteracions del neurodesenvolupament o que han sofrit dany cerebral sobrevingut pateixen sovint alteracions del llenguatge i de la comunicació. Amb açò, l'objectiu del curs és conèixer les possibles alteracions del llenguatge i de la comunicació que es puguen presentar en el neurodesenvolupament esmentat i en danys cerebrals infantils. S'explicaran aquestes alteracions i, a més, és realitzaran pràctiques enfocades a la intervenció dels aspectes alterats de cadascuna d'elles.

Durada: 25 h

128 - Dany cerebral adquirit infantil: característiques, diagnòstic i tratament
Elx, 24 de juliol

El Dany Cerebral Infantil és una lesió sobtada que implica canvis en l'activitat neuronal, afectant així al funcionament i desenvolupament normal del cervell del xiquet. Aleshores, l'objectiu del curs és examinar quines són les causes i conseqüències d'una lesió a la infància, així com conèixer els mètodes d'avaluació i diagnòstic per a poder realitzar una intervenció adequada.

Durada: 25 h

418 - Actuació policial i social en l'àmbit del menor
Elx, 24 de juliol

L'objectiu del curs és que l'alumnat conega la problemàtica relacionada amb els menors, aprofundint en els protocols d'actuació policial al respecte, així com en els instruments d'ajuda social en aquells casos que els implicats siguen menors, tant des del punt de vista dels que presenten conflictes, com dels que es troben en situació de risc. A més a més, el curs vol que siguen capaços d'identificar els elements que estan relacionats amb aquesta problemàtica i els factors relacionats amb ella.

Durada: 20 h

595 - Avaluació i intervenció en dany cerebral adquirit infantil
Elx, 24 de juliol

L'objectiu principal del curs és examinar quines són les causes i les principals conseqüències d'una lesió cerebral en la infància, així com conèixer els mètodes d'avaluació i diagnòstic per a poder realitzar una adequada intervenció.

Durada: 25 h

272 - Descobrint el Misteri d'Elx (III). La lletra de la festa
Elx, 3 d´agost

El curs que es presenta a aquesta convocatòria té com a objectiu donar a conèixer què és el Misteri d'Elx als alumnes dels diferents graus de la UMH. Fins ara s'han dut a terme cursos que incidien en aspectes concrets de la representació que necessitaven ser atesos, però moltes vegades els alumnes participants, si n’eren desconeixedores, no aconseguien entendre plenament la importància d'un drama religiós que s'ha escenificat ininterrompudament des de fa més de cinc-cents anys. Amb el present curs es pretén divulgar, de la manera més senzilla i rigorosa possible, els aspectes històrics, musicals i escenogràfics que defineixen el Misteri d'Elx perquè, perquè així les persones inscrites puguen acostar-se a la representació amb les dades suficients per a poder valorar-la adequadament. Per a això es comptarà amb alguns dels especialistes en la matèria més prestigiosos.

Durada: 10 h

183 - Curs de coaching experiencial orientat a resultats. Aconsegueix els teus objectius personals i professionals amb èxit
Elx, 8 de setembre

El coaching és una metodologia enfocada a aconseguir el màxim desenvolupament personal i professional de les persones, donant lloc a una transformació que genere canvis de perspectiva, planificació, acció, compromís i orientat a obtindre els millors resultats. Uns dels objectius són: reforçar l’autoconcepte personal, prendre consciència de qui eres i qui vols ser realment, ampliar el teu camp de visió, explorar nous territoris, aprendre a realitzar un pla d'acció, entre molts altres.

Durada: 25 h

271 - Construccions de les segregacions escolars. Les reproduccions de les desigualtats: gitaneïtat, cultura juvenil i la trampa de la diversitat
Elx, 8 de setembre

Amb aquest curs l'alumnat podrà posar en relació els discursos amb l'acció social. Aprendrà a ampliar les lents que miren el fenomen ètnic i la cultura juvenil en els espais escolars. Es podrà qüestionar el concepte de diversitat dins les polítiques estatals i es tindrà accés a discursos i pràctiques que des de diferents àmbits estan qüestionant el model hegemònic en matèria d'atenció educativa.

Durada: 25 h

195 - Curs de formació de monitors de menjador escolar. III Edició
Elx, 11 de setembre

La realització d'aquest curs és necessària perquè és un requisit mínim indispensable que les empreses gestores del servei de menjador als col·legis (públics i privats) sol·liciten als aspirants. En aquest curs es formarà l'alumnat en les funcions de monitor i monitora de menjador escolar i es valorarà la influència que exerceixen les persones que participen en l'educació dels xiquets.

Durada: 30 h

157 - Tècniques psicocorporals per al desenvolupament de la creativitat humana
Elx, --, 12 de setembre

Us oferim un curs vivencial per a conèixer tècniques d'integració psicocorporal i expressió creativa aplicables a diferents àmbits. L'objectiu és fomentar una actitud positiva cap a hom mateix i cap als altres. A més, és promourà la capacitat expressiva per a viure de manera més autèntica, conscient i creativa en el present. També és coneixeran i valoraran les possibilitats i els límits de la capacitat creativa.

Durada: 25 h

224 - Curs de comunicació política, comunicació institucional i lideratge. II edició
Elx, 13 de setembre

L'objectiu d'aquest curs és explicar el procés de la comunicació política i institucional, redactar estratègies per a una comunicació efectiva i amb impacte, saber mediar entre els interessos de la institució (partit o administració, els mitjans de comunicació i l'audiència), seleccionar o tractar els missatges de la institució o del partit, defensar la imatge del partit i de la institució, tractar de comunicar amb un bon discurs i conèixer noves ferramentes, entre altres aspectes a tractar.

Durada: 25 h

347 - Com obtindre finançament de la Unió Europea
Elx, --, 15 de setembre

L’objectiu general del curs és adquirir la capacitat per a presentar propostes a línies de finançament de la UE per a la realització de projectes i activitats per a entitats públiques i privades. Dins d'aquest hi ha uns objectius específics: familiaritzar-se amb el concepte de projecte europeu i els fons europeus, manejar les fonts d'informació en Internet i desenvolupar les habilitats necessàries per a crear i presentar un projecte europeu, entre altres objectius.

Durada: 25 h

210 - Introducció a la direcció i gestió de projectes segons la metodologia PMBOK
Elx, 18 de setembre

El Project Management Body of Knowledge (PMBOK) proporciona una guia metodològica i de bones pràctiques que permet analitzar, interpretar i aplicar estàndards, pautes i normes acceptades a nivell internacional en la direcció i gestió de projectes. L'objectiu és que l'alumnat comprenga en què consisteix un projecte en la pràctica, el seu cicle de vida i com han gestionar-se, tot açò basant-se en la guia PMBOK i a través de l'experiència en direcció i gestió de projectes dels docents.

Durada: 25 h

538 - Introducció a la programació de videojocs amb Unity
Elx, 18 de setembre

L'objectiu del curs és mostrar l'alumnat els conceptes bàsics de la creació de videojocs utilitzant el motor Unity. És un curs pràctic en què l'alumnat anirà aprenent els fonaments a la vegada que realitza xicotets prototips jugables.

Durada: 25 h

426 - Comunicació eficaç per a la vida professional i personal amb ferramentes de la PNL (Programació Neurolingüística). VI Edició
Elx, 22 de setembre

Formació en comunicació basada en l'aprenentatge significatiu i en les ferramentes de PNL. Els objectius del curs són descobrir en què es basa la nostra comunicació, analitzar la forma i el contingut del missatge en la nostra comunicació verbal, comprendre que la imatge, el gest, la postura, la veu, etc., parlen per nosaltres en la comunicació no verbal i buscar què ens impedeix comunicar-nos eficaçment, entre altres.

Durada: 25 h
La Xarxa en 2'

Les universitats proposen