Cercador de cursos:

Cerca interactiva de cursos, a l'àrea Altres, ordenats per data d'inici.
120 resultats.

Cursos susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic.


53 - Turisme i prescriptors. Com es gestiona la relació amb influenciadors
Vila-seca, 8 de juny

Explicar per què i com funcionen les campanyes amb prescriptors posant el focus en el sector turístic. El mètode es basarà en l'estudi de casos d'èxit explicat per les persones implicades.

Durada: 5 h

209 - Intercanvi universitari sènior a Lleida
Lleida, 8 de juny

Intercanvi d’estudiants sèniors entre les universitats de Lleida, Manresa i Andorra. Els assistents podran participar de manera activa en temes amb sensibilitat (sexualitat, edatisme, presa de decisions, mort digna).

Durada: 6 h

156 - Forjant la personalitat d'èxit de les persones emprenedores
Elx, --, 9 de juny

En aquest curs volem oferir-vos les ferramentes i tècniques necessàries per a manejar les diferents actituds que faciliten la relació humana amb les vendes. A més, us farem conèixer i aplicar les tècniques de persuasió subliminars per a influir en la decisió de compra del client. Finalment es mostrarà un model integral de personalitat emprenedora que facilite la presa de decisió d'emprendre o no, amb treball amb dades objectives que obtinga el mateix alumnat.

Durada: 25 h

185 - La música com a reivindicació psicològica
Sant Julià de Lòria, 19 de juny

Una escolta acurada i dirigida de la 10a Simfonia de Dimitri Schostakovich ens farà entendre la relació del músic soviètic amb el poder, a més de conèixer el paper de la música dins els règims polítics. En aquest cas la URSS stalinista.

Durada: 4 h

186 - Els núvols com a eines pedagògiques
Sant Julià de Lòria, 19 de juny

Formació orientada a conèixer estratègies d’ús dels núvols com a eines pedagògiques que permeten potenciar l’aprenentatge, agilitzar la comunicació entre alumnes i docents i reforçar la personalització de l’aprenentatge. Els assistents participaran de forma activa utilitzant un núvol per crear propostes educatives aplicades al seu context professional.

Durada: 4 h

152 - Adopció. Actualització de l'abordatge terapèutic en població adoptiva i necessitats psicològiques, personals, familiars, socials i educatives
Elx, 22 de juny

L'adopció és un procés cada dia més comú i habitual. Per això, és necessari tenir el coneixement de quins són els processos psicològics habituals durant el procés d'adopció, el dia a dia del xiquet adoptat i, alhora, el dels seus pares adoptius. L’objectiu és dotar de les eines necessàries per a realitzar un abordatge terapèutic en població adoptiva i saber les necessitats psicològiques, personals, familiars, socials i educatives d'aquest procés.

Durada: 25 h

358 - Una imatge val més que mil paraules: aprofita les xarxes socials visuals
A distància, 25 de juny

Aquest curs ofereix una introducció a les xarxes socials visuals (xarxes basades específicament en l'ús d'imatges, és a dir, fotografies, gràfics, vídeos, etc.), perquè l'estudiant conega la seua estructura, n'identifique exemples de bones pràctiques i puga utilitzar-les i aprofitar-les personal i professionalment.

Durada: 25 h

94 - Coaching i PNL per desenvolupar-se en el món laboral
Girona, 26 de juny

Els temes que tracta aquest curs són l’autoconeixement per a la felicitat personal; les relacions interpersonals, com cuidar-les i per què; i recursos per la gestió emocional i personal en l’àmbit laboral.

Durada: 36 h

108 - Externalitzar o internalitzar els serveis públics dels ajuntaments? Eines estratègiques i econòmiques per a la presa de decisions
Girona, 26 de juny

Aquest curs pretén estudiar i analitzar, de forma pràctica, el concepte de l’outsourcing i de la municipalització de serveis, analitzant les implicacions estratègiques i econòmiques que tenen per als ajuntaments i posant fonaments per millorar la presa de decisions des d’un punt de vista racional i no únicament amb criteris polítics.

Durada: 20 h

124 - Social Media Management. Comunicació i promoció efectiva a les xarxes socials
A distància, 26 de juny

L’objectiu del curs és introduir l'alumne a totes aquelles noves formes d'expressió i comunicació disponibles a la xarxa: blogs, xarxes socials, microblogging, missatgeria instantània, etc. Al final del curs l'objectiu es que l'alumne siga capaç de crear un espai propi a la xarxa, publicant-hi coses, promocionar-lo i relacionar-se amb la resta de l'espai Internet.

Durada: 30 h
Durada: 75 h

187 - Alimentació i càncer: prevenció i tractament
Sant Julià de Lòria, 26 de juny

Descripció basada en evidències científiques actuals sobre la relació del consum d’aliments i nutrients associada al risc de patir càncer i el millor tractament nutricional en les diferents fases del tractament.

Durada: 4 h

188 - Full de càlcul avançat
Sant Julià de Lòria, 26 de juny

Formació orientada a ampliar els coneixements i les habilitats tècniques sobre el full de càlcul. Es requereixen uns coneixements bàsics per fer el curs.

Durada: 6 h

244 - Impressió 3D
Elx, 26 de juny

Amb aquest curs es vol mostrar com realitzar una impressió en 3D. És farà un interfície del programa Inventor, s'ensenyaran operacions bàsiques a partir d'esbossos, també s'aprendrà a calibrar la impressora i el seu programari addicional i la creació d'arxius (Goode).

Durada: 25 h

247 - Disseny web amb Wordpress, màrqueting en línia, e-commerce i aspectes legals
Elx, 26 de juny

Avui dia, encara són moltes les pimes que no tenen disseny web amb Wordpress o volen millorar la seua presència web. El disseny web basat en Wordpress és una oportunitat de negoci per als alumnes. En aquest curs és farà una introducció, instal·lació, configuració i manteniment d'aquest lloc web. S'aprendrà el disseny complet de websites bàsiques basades en plantilles. Es tractarà el màrqueting digital i la integració amb les xarxes socials i, finalment s'ensenyaran els aspectes legals del sector.

Durada: 32 h

425 - Economia social
Oriola, --, 26 de juny

La proposta del curs pretén analitzar la perspectiva de l'economia social i la seua implementació en els sectors productius de la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal és desenvolupar els coneixements teòrics i pràctics per a oferir l'alumnat una aproximació a l'economia social. També es vol implantar el respecte al medi ambient, al territori i la posada en valor de les característiques i fortaleses, sostenibilitat o responsabilitat social.

Durada: 25 h

189 - E-commerce internacional: cómo aplicar Internet a la estrategia de internacionalización de la empresa
Sant Julià de Lòria, 27 de juny

Formació que pretén ser una guia pràctica per vendre productes i serveis al mercat nacional i internacional a través d’Internet.

Durada: 8 h

441 - Mariano Benlliure i el seu temps
Crevillent, 27 de juny

Es tracta d'una aportació novedosa i que enriqueix l'obra de l'artista Mariano Benlliure. L'objectiu és contextualitzar l'obra dins d'un context històric i artístic, les circumstàncies històriques que el van envoltar, els seus amics i artistes de l'època, etc.

Durada: 25 h

356 - Relacions institucionals, protocol i organització d'esdeveniments
A distància, 28 de juny

En aquest curs es faciliten els coneixements principals sobre quin és el paper d'un responsable de relacions institucionals. A més, s'adquiriran les eines bàsiques per a una bona gestió d'aquestes, entre les quals destaquen els principals elements del protocol i de l'organització d'esdeveniments institucionals.

Durada: 25 h

381 - Mediació nocturna: gestió de conflictes en zones d'oci nocturn
A distància, 28 de juny

La nit ha esdevingut per a les persones, especialment per a la gent jove, un dels moments de la jornada per a passar-s'ho bé i divertir-se anant a diversos tipus de locals –bars, pubs i discoteques–, que habitualment hi ha a les zones d'oci nocturn dels municipis. En l'àmbit de la gestió dels conflictes entenem que es pot treballar per evitar l'escalada conflictual en aquestes zones d'oci nocturn i que es poden prevenir episodis de violència innecessaris.

Durada: 25 h

382 - Introducció al coaching
A distància, 28 de juny

Aquest curs aporta una visió general dels conceptes bàsics del coaching (entrenament personal) i de la seua pràctica. El programa dota d'eines bàsiques per iniciar-se en la pràctica del coaching i sobretot, en el propi autoconeixement, contribuint a que cadascú puga formular els seus objectius d'una forma més clara i eficient i aporte eines bàsiques per a l'escolta de les persones que ens envolten.

Durada: 25 h

383 - Entrenament emocional: intel·ligència emocional
A distància, 28 de juny

L'entrenament emocional essencial té el propòsit de desenvolupar les competències emocionals facilitadores de l'autolideratge emocional, concretades en la consciència i comprensió emocional d'hom mateix, la pràctica de la relació positiva i harmoniosa amb les pròpies emocions, i l'estimulació del benestar personal i d'una vida valuosa i satisfactòria.

Durada: 25 h

384 - Coaching II
A distància, 28 de juny

A més de facilitar eines per a la pràctica del coaching aprofundint en el propi coneixement, en aquest seminari es farà èmfasi en la relació amb els altres. Aprendrem a relacionar-nos i comunicar-nos d'una forma diferent amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn, parlarem dels objectius i què ens impedeix aconseguir-los, quins són els nostres talents i què aportem a les persones que ens envolten.

Durada: 25 h

385 - Entrenament emocional: l'autogestió emocional
A distància, 28 de juny

Les emocions formen part, indiscutiblement, de la vida de les persones. Les persones naixem amb una capacitat cerebral, la d'atribuir significats afectius i emocionals als successos que vivim, a les persones que coneixem, etc. En la mesura que creixem el nostre cervell emocional es desenvolupa i esdevé més complex. Aquest entrenament va dirigit al desenvolupament de l'autogestió emocional en el cas d'emocions desfavorables, altrament dites negatives.

Durada: 25 h

393 - Lideratge i habilitats directives
A distància, 28 de juny

Quan es pensa en un bon líder es coincideix en la idea d'una persona que té visió de futur, que està preparada per a delegar tasques de manera adequada (oferint les tasques i els recursos oportuns als seus col·laboradors) i així organitzar el seu propi temps. D'altra banda, també es pensa en una persona que sàpiga motivar el seu recurs i raó de ser: el personal que té a càrrec seu.

Durada: 25 h

395 - Professionals emocionalment intel·ligents
A distància, 28 de juny

En aquest seminari aprendrem a comprendre'ns millor emocionalment. Veurem que la nostra emocionalitat a la feina afecta aspectes tan importants com el rendiment, la motivació, els resultats que obtenim, la relació amb els altres, etc. Aprendrem a despertar en nosaltres una emocionalitat intel·ligent.

Durada: 25 h

399 - Crea el teu espai web amb un gestor de continguts
A distància, 28 de juny

Fins fa poc, realitzar un web podia ser complicat si no es disposava dels coneixements informàtics ni les eines adequades. Normalment eren eines més enfocades a la creació de pàgines web sense tenir-ne en compte el posterior manteniment. Ara, aquestes eines han evolucionat cap als Sistemes Gestors de Continguts (CMS o Content Management Systems) que permeten crear i mantenir un espai web amb facilitat. En aquest curs ens proposem conèixer i a fer servir aquests sistemes.

Durada: 25 h

402 - Treu profit de Google Drive
A distància, 28 de juny

Les eines de la web 2.0 permeten participar a la xarxa de forma col·laborativa. Ofereixen un conjunt de recursos molt útils ja que faciliten l'intercanvi d'informació i documents i simplifiquen el treball coordinat entre diferents membres d'un equip. Són serveis als quals es pot accedir des d'un navegador i una connexió a Internet. Una de les més popular és Google Drive, el servei d'allotjament d'arxius al núvol de Google que permet dur a terme activitats col·laboratives.

Durada: 25 h

403 - Actitud digital
A distància, 28 de juny

Abordem els conceptes d'identitat digital, reputació digital, netiqueta, la visibilitat, els efectes d'una mala reputació, els nethunters, els perills d'Internet, la usurpació d'identitat, el phishing, el valor de la privacitat o la cobertura legal de què disposem els usuaris. Tot plegat, per acabar determinant com ens hem de comportar a les xarxes, quina ha de ser la nostra actitud per ser uns bons ciutadans digitals.

Durada: 25 h

409 - L'art de degustar un vi. Tast i anàlisi sensorial
A distància, 28 de juny

Identificant l'estructura i els diferents matisos i cercant i entenent el perquè de cada característica, aprendrem a gaudir de la cultura del vi, primer pas per a donar-hi un valor i interpretar el que bevem. Aquest curs vol presentar d'una manera clara i ordenada aquest mètode senzill amb l'objectiu d'aproximar l'aficionat i el professional al món del vi.

Durada: 25 h

450 - Fotografia de viatges
A distància, 28 de juny

Durant el curs els alumnes relacionaran els coneixements fotogràfics amb les necessitats que en aquest sentit es deriven del viatge. El descobriment de les trames urbanes, l'aplicació de la composició al paisatge de les ciutats o dels grans espais oberts, la naturalesa o l'impacte d'altres cultures, són temes rellevants quan el viatger agafa una càmera per reflectir la seua experiència.

Durada: 25 h

457 - Macrofotografia i fotografia d'aproximació de flora
A distància, 28 de juny

Cada vegada més, hi ha una demanda creixent per al coneixement dins del món de la fotografia. Un cop apresos els conceptes bàsics, arriba el moment d'especialitzar-se i aprofundir coneixements en les diverses disciplines existents. Us ensenyarem tots els secrets d'aquesta fascinant disciplina fotogràfica per tal de veure allò petit o diminut, amb una bona qualitat. Ho aplicarem sobretot a les plantes, on també coneixerem algunes de les seues característiques per tal d'emfasitzar-ne'n els trets.

Durada: 25 h

464 - Com escriure clar
A distància, 28 de juny

Cada dia escrivim més. Internet ha fet que ens comuniquem molt per escrit; no solament amb missatges personals: també enviem informes, peticions o simples aclariments per escrit. Tots sabem escriure. Se n'ensenya a l'escola. Però l'escriptura per a comunicar-se té regles pròpies. No es tracta solament d'escriure sense faltes d'ortografia. Hi ha moltes maneres de fixar-s'hi i millorar la manera d'explicar les coses.

Durada: 25 h

194 - Cultura francesa
Sant Julià de Lòria, 29 de juny

Breu introducció en què es tractaran aspectes relacionats amb la cultura francesa (la geografia, la música, les tradicions, la història) i amb la seua llengua.

Durada: 4 h

211 - Internet de les coses
Sant Julià de Lòria, 29 de juny

Internet està present a una gran varietat de productes, innovadors i comuns. Més enllà dels productes informàtics tradicionals (ordinadors, servidors...) trobem televisors, llums, telèfons, raspall de dents... L'àmbit d'aquest curs és presentar aquestes tecnologies i aplicacions no tradicionals que solem anomenar Internet de les coses (Internet of things).

Durada: 12 h

196 - English day.
Sant Julià de Lòria, 30 de juny

Jornada organitzada amb l’objectiu d’exposar els participants a l’anglès mitjançant xarrades i presentacions, i alhora fer-los participar i interactuar en activitats de caire lúdic. Inclou una petita mostra cultural i gastronòmica dels països angloparlants durant l’esmorzar i el dinar.

Durada: 6 h

208 - Visibilitzar el gènere
Sant Julià de Lòria, 30 de juny

Aquest curs ens ha de permetre visibilitzar les desigualtats de gènere en la societat, l'escola i en els mitjans de comunicació i proposa estratègies d'empoderament i d'actuació per evitar-ho.

Durada: 6 h

228 - Els darrers dinosaures d'Europa i la seva extinció al territori del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec
Tremp, 30 de juny

El territori Geoparc és un laboratori fòssil per conèixer un món ja desaparegut. I el projecte «Dinosaures dels Pirineus» vol divulgar els resultats de la recerca científica al públic general en el propi territori on s’han trobat els fòssils. La unió d’ambdós projectes suposa un model de valorització del territori i un incentiu per conèixer aquestes comarques lleidatanes. S'aprofundirà en el coneixement dels darrers milions d’anys de vida dels dinosaures i del paisatge del cretaci superior.

Durada: 20 h

69 - Tècniques per comunicar-se amb el públic. Recursos contra la por escènica
Girona, 3 de juliol

Analitzarem conjuntament les actituds dels cos que més ens agraden i que agraden als demés, els millors timbres de veu, el millor ritme, l’energia, la claredat, l’empatia, el silenci… En definitiva, descobrir el nostres millors recursos per comunicar-nos amb qui ens escolta.

Durada: 20 h

70 - Social media manager i màrqueting digital
Girona, 3 de juliol

Els objectius del curs són adquirir competències comunicatives, socials i tècniques per a la comunicació en línia; adquirir prou nivell per realitzar tota una campanya esperant un retorn; saber interpretar i analitzar resultats d'impacte i estratègies d'atracció de navegants; i augmentar l'ocupabilitat dels participants mitjançant l'adquisició de nous coneixements i habilitats pròpies del sector.

Durada: 25 h

125 - Eines avançades per a la presència en les xarxes socials
A distància, 3 de juliol

El curs va adreçat a totes aquelles persones interessades a emprar les tecnologies de la informació i la comunicació per tenir una adequada presència a les xarxes socials. L'objectiu és aprofundir en l’estudi de qüestions relatives a un ús avançat de les xarxes socials, com ara aspectes relacionats amb la privacitat a Internet i els riscos que això comporta.

Durada: 30 h
Durada: 75 h

126 - Gestió productiva del correu electrònic amb el Gmail
A distància, 3 de juliol

En aquest curs es proporcionaran estratègies per reduir els esforços i el temps destinat a gestionar eficientment el correu electrònic amb l’eina Gmail. Alguns dels objectius són: saber com personalitzar l’entorn de Gmail per millorar la productivitat, definir filtres i opcions de gestió bàsiques, utilitzar les eines de gestió avançades de Gmail, vincular i gestionar comptes de correu externs en un sol entorn, conèixer altres opcions i recursos addicionals a Gmail.

Durada: 30 h
Durada: 75 h

141 - Estàs preparat per respondre als reptes del consumidor del segle XXI?
Lleida, 3 de juliol

L'objectiu principal del curs és conscienciar, i donar eines, als estudiants que s’han d'incorporar properament al mercat laboral o als recentment incorporats. Analitzarem com els canvis sociològics, demogràfics i econòmics de les últimes dècades han modificat els hàbits de consum i estan obligant a fer evolucionar els models tradicionals de les empreses. Canvis que també afecten les aptituds i actituds dels treballadors del segle XXI.

Durada: 20 h
Durada: 50 h

145 - Introducció a l'aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera (AICLE)
Lleida, 3 de juliol

El curs permet iniciar-se en la metodologia de l’aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera (AICLE) i en la seua implementació. Iniciar-se en el disseny de seqüències AICLE. Conèixer eines TIC per al desenvolupament de seqüències AICLE. Desenvolupar estratègies discursives per afavorir l’aprenentatge integrat a l’aula i identificar i valorar les implicacions de la docència d’una àrea del currículum en una llengua estrangera.

Durada: 30 h

153 - Salut al plat. La dieta mediterrània com a punt de partida per a una cuina saludable
Lleida, 3 de juliol

Els objectius del curs són: el coneixement de la dieta mediterrània com a base d’una alimentació saludable. Aprendre a tenir cura de la pròpia alimentació des del punt de vista saludable, equilibrat, sostenible i econòmic. Saber reconèixer els aliments i productes propis de la zona on es viu i escollir els aliments de temporada per confeccionar un menú propi. Conèixer els principis bàsics de conservació, emmagatzematge, compra, identificació i etiquetatge dels productes alimentaris.

Durada: 30 h

154 - Intel·ligència emocional aplicada: tècniques d'autocontrol
Elx, 3 de juliol

Les emocions ocupen un lloc important al nostre quefer diari, influeixen en les nostres decisions i intervenen en les relacions personals, laborals i de família. Per aquesta raó, en aquest curs volem que la persona aprenga tècniques d'autocontrol emocional. Les emocions juguen un paper fonamental a les nostres vides, per tant és molt important saber canalitzar-les. A més, és tractarà el control i reducció de l'ansietat.

Durada: 25 h

155 - Simulació energètica d'edificis amb Open Studio i Energy Plus
Lleida, 3 de juliol

L’objectiu principal del curs és oferir als alumnes una iniciació al món de la simulació energètica d’edificis, una activitat que està adquirint cada cop més importància tant per al disseny d’edificis nous com per a la rehabilitació d’edificis existents. Es tracta d’un curs eminentment pràctic, on cada alumne seguirà amb el seu propi ordinador i el programari pertinent les explicacions pas a pas del professor, alhora que aprèn els blocs bàsics en aquest procés de simulació energètica.

Durada: 20 h
Durada: 50 h

158 - Metodologia BIM aplicada al càlcul d'instalacions amb CYPE
Lleida, 3 de juliol

La metodologia BIM (Building Information Modelling) està canviant totalment la forma de treballar en el món de l’obra i la construcció. El programa CYPE és utilitzat en el sector professional de l’arquitectura i l’enginyeria per al desenvolupament i implementació d’instal·lacions: contra-incendis, climatització, abastament d’aigua, sanejament, electricitat, gas, energia solar, càlcul d’aïllaments tèrmics i càlcul de compliment de normativa acústica.

Durada: 30 h
Durada: 75 h

182 - Com coordinar un grup i no morir en l'intent
A distància, 3 de juliol

Curs adreçat a estudiants i professionals de qualsevol àmbit que vulguen tenir els conceptes teòrics i pràctics bàsics del treball en grup per a una millora de les competències del treball grupal. Es pretén que l’alumnat conega els fonaments del grup com a concepte d’una manera dinàmica, clara i intuïtiva. Des de l’inici de la nostra formació fins que ens trobem al món professional, se’ns demana el treball en grup, una feina col·laborativa per enriquir el procés i millorar els resultats.

Durada: 20 h
Durada: 50 h

198 - Cultura xinesa
Sant Julià de Lòria, 3 de juliol

Breu introducció en què es tractaran aspectes relacionats amb la cultura xinesa (conferència sobre medicina xinesa, exposició dels estudiants de xinès de la Universitat d’Andorra, exposició fotogràfica...).

Durada: 4 h

283 - Salut i viatges
A distància, 3 de juliol

L'objectiu del curs és ser un primer escaló per conèixer els problemes de salut en els viatges, així com que es coneguen els riscos segons el tipus de viatge, alhora que els consells i les mesures preventives que s'han de prendre abans. També s'ensenyarà a l'alumnat a resoldre gran part dels problemes mèdics que una persona puga tindre al llarg del viatge.

Durada: 25 h

363 - Entrenament funcional: rendiment esportiu
Barcelona, 3 de juliol

Aquest curs tracta de mostrar de manera pràctica i teòrica les bases de l’entrenament funcional en l’alt rendiment esportiu a l’hora de millorar la força, la velocitat, la resistència, l’amplitud de moviment i la coordinació. Així mateix, es revisaran les noves tendències en la preparació física en esports individuals i col·lectius.

Durada: 25 h

364 - Running sense lesions
Barcelona, 3 de juliol

En el curs s'imparteixen eines dirigides a millorar l'eficàcia del treball mitjançant l'avaluació de la tècnica de cursa, la detecció i correcció de la tècnica, el treball de CORE específic per a corredors, l'entrenament de força, la planificació a curt i llarg termini i el running i l'edat.

Durada: 25 h

372 - Entrenament personal: online i offline
Barcelona, 3 de juliol

Aquest curs vol donar a conèixer les oportunitats professionals que ofereix l’entrenament en línia i com potenciar les nostres aptituds davant dels clients.

Durada: 25 h

414 - Construcció de l'esportista d'alt rendiment des de les neurociències (9-18)
Barcelona, 3 de juliol

L’objectiu del curs és conscienciar i implantar un model alternatiu en la detecció de talents, formació, especialització i entrenament en l'esport d'alt rendiment per a nens i nenes (adolescents) de 9 a 18 anys fonamentat en els últims avenços de les neurociències, la paleoantropologia, la psicologia i les ciències de l'esport.

Durada: 25 h

451 - Fer Camí de Santiago. El camí de Santiago com a pont cultural
Elx, 3 de juliol

Es tracta de familiaritzar l'estudiant universitari internacional, així com el nacional, amb l'experiència i la història del Camí de Santiago. Els objectius del curs són mostrar in situ la transcendència del camí en la història d'Espanya i d'Europa, exposar l'estudiantat, per mitjà d'una docència experiencial, aspectes històrics i actuals d'aquest itinerari cultural europeu i proporcionar l'estudiantat una interacció real amb la societat rural espanyola i el medi ambient del camí.

Durada: 60 h

543 - Psicología positiva para la vida cotidiana
Barcelona, 3 de juliol

Curs teòric i pràctic on revisarem les àrees més importants de la psicologia positiva i aplicarem alhora els seus descobriments al nostre dia a dia. Alguns dels temes que tractarem van des de la psicologia positiva actual a les relacions socials, l’empatia, la compassió, l’amabilitat, el mindfulness o atenció plena i el hàbits sans per la felicitat i el pla personal per ser més feliç.

Durada: 25 h

558 - La mejor versión de uno mismo a través de la PNL. Técnicas basadas en la programación neurolingüística
Barcelona, 3 de juliol

Aquest curs permetrà a l'alumne conèixer què és la programació neurolingüística (PNL), els seus orígens, els fonaments i la seva evolució, així com aprendre tècniques de millora personal basades en PNL que hom pot aplicar a si mateix, a altres persones del seu entorn o a pacients.

Durada: 25 h

623 - SALUT INTEGRAL: Claus per superar l'estrès quotidià
Barcelona, 3 de juliol

Durada: 10 h

625 - Gestió de la marca personal i planificació estratègica en línia (influencers i youtubers)
Barcelona, 3 de juliol

El curs conjuga l'aprenentatge a través de l'experiència d'una reconeguda influencer i els coneixements en gestió de marca personal i planificació estratègica en línia.

Durada: 20 h

200 - Cultura portuguesa.
Sant Julià de Lòria, 4 de juliol

Breu introducció en què es tractaran aspectes relacionats amb la cultura portuguesa (el portuguès una llengua pel món, una ullada a la literatura portuguesa, la geografia, la música, les tradicions, la història).

Durada: 4 h

202 - L’avaluació de les estades formatives per al professorat universitari
Sant Julià de Lòria, 4 de juliol

Disseny d’activitats per al desenvolupament de competències docents: activitat acadèmica i activitat professional. Activitats d’integració en les matèries de formació psicopedagògica i de contingut didàctic. Anàlisi de la pràctica. Anàlisi de vídeo. Observació d’aula: instruments per a l’observació.

Durada: 5 h

313 - El Mar Menor: colapso ambiental de un ecosistema emblemático a nivel internacional
Torrevella, 4 de juliol

El Mar Menor és una llacuna costera singular, de gran valor ecològic i naturalístic a nivell internacional. A l’actualitat, ens trobem que les aportacions continuades de nutrients i fitosanitàries han portat el Mar Menor a una situació de desequilibri, ja que l’ecosistema ha sobrepassat el punt d’inflexió. Aquest curs descriu els valors ecològics de la llacuna costera, les pressions ambientals patides i el detonant de l’intens procediment d’eutrofització.

Durada: 50 h

205 - La creativitat a l’aula
Sant Julià de Lòria, 6 de juliol

L’objectiu principal del curs és endinsar-nos en la creativitat i la innovació i facilitar eines per aplicar en el dia a dia a l’aula per fomentar que els nostres alumnes aprenguen a pensar i siguen més creatius.

Durada: 8 h

419 - Aplicació pràctica de la creativitat i innovació en l'empresa
Elx, 6 de juliol

El curs té com a objectiu desenvolupar les competències i habilitats necessàries per a comprendre i implantar aquest enfocament creatiu del management en les organitzacions. És a dir, desenvolupar el pensament i l'actitud creativa en els individus i en els grups, dotant-los de la capacitat i habilitats necessàries per a reconèixer i potenciar els punts clau d'actuació per a desenvolupar la creativitat organitzativa i, així, millorar la capacitat innovadora.

Durada: 25 h

206 - Viure i conviure amb les emocions
Sant Julià de Lòria, 7 de juliol

En aquest curs aprendrem a reconèixer les pròpies emocions i les dels altres, i adquirir estratègies de regulació.

Durada: 8 h

98 - Comença a muntar la teua web
Girona, 10 de juliol

En l'actual món tecnològic, una de les eines de comunicació primordial que ha esdevingut eix vertebrador de la societat és Internet. I una de les possibles fórmules que ens ofereix per a comunicar-nos, és el lloc web. Per això, el domini de les eines que et permeten desenvolupar llocs web és essencial en aquests moments, per ser presents a la xarxa d’una manera efectiva i visible al món. Aquest curs introductori permetrà iniciar-se en el desenvolupament de pàgines web amb el gestor de continguts Wordpress.

Durada: 20 h

102 - El mindfulness com a eina de gestió emocional
Girona, 10 de juliol

Els objectius del curs són conèixer què és el mindfulness; aprendre a observar i observar-se; prendre consciència del propi cos; prendre consciència dels pensaments automàtics; identificar creences; incorporar pautes de respiració conscient; identificar les pròpies emocions; i aprendre i incorporar tècniques de meditació.

Durada: 25 h

151 - Introducció al jutjament morfològic d'animals de raça pura (ungulats)
Lleida, 10 de juliol

El curs, clarament teoricopràctic, pretén introduir l’alumne en el coneixement de les bases de la valoració morfològica i dintre d’aquesta en el judici morfològic i la qualificació de les principals espècies domèstiques d’abastament (boví, petits remugants i equí). Les activitats d’aula dels matins es complementaran amb sortides, cada tarda, a granges veïnes.

Durada: 30 h
Durada: 75 h

160 - Aprèn com imprimir en 3D la peça que tu dissenyis
Lleida, 10 de juliol

L’objectiu principal del curs és aprendre a utilitzar una impressora 3D. Amb aquesta finalitat s’explicarà com dissenyar la figura/peça que es desitge creant un model 3D. S’aprendrà com cal tractar els fitxers de modelat per acabar obtenint el fitxer preparat correctament per la impressora. Finalment, l’alumne imprimirà la seua peça experimentant els petits problemes i els trucs necessaris per aconseguir una impressió amb èxit.

Durada: 30 h
Durada: 75 h

203 - Curs de Python, des de l'escriptori, el data science, fins a la web
Elx, 10 de juliol

Python és un llenguatge multiplataforma que pot ser utilitzat per a molts propòsits: aplicacions d'escriptori, pàgines web, anàlisi de dades i moltes altres aplicacions. L'objectiu és que l'alumne finalitze el curs amb uns coneixements avançats de Python que li permeten realitzar un servei web en aquest programa. És un llenguatge d'alt nivell que no s'estudia en molts graus, per això tractem de suplir aquesta necessitat.

Durada: 25 h

292 - Eficiència energètica per a tots
A distància, 10 de juliol

En aquest curs l'alumnat comprendrà per què és necessari ser eficients amb la finalitat d'aconseguir un estalvi energètic i contribuir a la sostenibilitat. S'aprendrà a identificar les situacions en les quals es consumeix energia i en les que es pot ser més eficient. A més, es podran aplicar els coneixements adquirits en el curs per aconseguir un millor ús i estalvi de l'energia utilitzada en vivendes, comerços, negocis, etc. I finalment, es coneixeran casos pràctics d'ús eficient de l'energia.

Durada: 15 h

460 - Anglés oral en situacions de conversa
Castalla, 10 de juliol

Aquest curs es basa en la necessitat de posar en pràctica l'ús de l’anglès en situacions de conversa. Al taller es parlarà de diferents temes per a, d'aquesta forma, utilitzar una quantitat de vocabulari elevada.

Durada: 25 h

556 - Mindfulness onatge conscient
Puigcerdà, 10 de juliol

En aquest curs explorarem els diferents fonaments del mindfulness: plena consciència del cos, de les sensacions i les emocions i de l’activitat mental. Un cop establerta una base de consciència pròpia anirem a l’exploració de les diferents pràctiques per a una comunicació que nodrisca la pau i l’harmonia tant en nosaltres com en els altres. Amb les pràctiques de comunicació conscient basades en l’experiència i l’ensenyament del mestre Zen Thich Nhat Hanh aprendrem a millorar la nostra habilitat per comunicar-nos, com escoltar i parlar des de la plena consciència i com resoldre conflictes.

Durada: 20 h

565 - Viure sense pensar, viure en plenitud
Puigcerdà, 10 de juliol

Es parlarà de les eines que podem aplicar per millorar la nostra qualitat de vida. Aprendrem sobre el poder de la meditació, com anar eliminant el patiment, la negativitat i la tensió de les nostres vides, i aprendrem que cadascú de nosaltres som responsables del que vivim.

Durada: 16 h

585 - El mindfulness y la mejora de la calidad de vida durante envejecimiento
Barcelona, 10 de juliol

Actualment comptem amb nombroses dades en el camp neurocientífic que descriuen efectes beneficiosos del mindfulness a l'hora d'ajudar a promoure un envelliment saludable. En aquest curs s'explicarà la recerca realitzada fins avui en el camp de la neurociència de la deterioració cognitiva i del mindfulness, per aprofundir després en diferents pràctiques que afavoreixen el desenvolupament de l'atenció plena i la reducció de l'estrès durant l'envelliment.

Durada: 25 h

586 - Si no t'agrada la realitat que t'envolta, canvia-la!
Barcelona, 10 de juliol

Mitjançant aquest curs, que és de caràcter dinàmic i participatiu, farem una revisió de la manera amb què mirem el món i com aquesta afecta a la nostra realitat. Introduirem conceptes teòrics, farem exercicis pràctics i compartirem situacions reals amb els participants del curs per aprendre a situar-nos com als protagonistes de la nostra vida, en compte de tenir la sensació que les coses simplement «ens passen». Tractarem temes com la comunicació, la confiança i l'escolta activa.

Durada: 25 h

104 - Eines per al psicoterapeuta: una pràctica gestàltica
Girona, 11 de juliol

La part teòrica del curs tracta els temes següents: el ser i el fer del terapeuta: la consciència en la teràpia i posició del terapeuta; tècniques expressives, supressives i d'integració; gestalt, una teràpia holística: cos emoció, cognició i relació; tècniques: cadira buida, el continuum de consciència, la ressonància terapèutica, l’escolta activa, les projeccions. Pràctiques i experiències de tota la part teòrica. Experimentar, practicar i vivenciar les tècniques gestàltiques com a client i com a terapeuta.

Durada: 22 h

192 - Millora la teua salut mitjançant l'alimentació
Elx, 11 de juliol

Una alimentació saludable és una de les ferramentes més poderoses per a aconseguir i mantenir un bon estat de salut. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les dietes dolentes són un factor de risc per a les malalties no transmissibles, que són la principal causa de mortalitat en tot el món. Per tant fem conèixer els aliments que tenim a l'abast, així com la dieta mediterrània. Coneixereu informació sobre aliments processats i naturals, entre moltes altres àrees de la matèria.

Durada: 25 h

562 - Administració electrònica, transparència i protecció de dades
Puigbalador, 11 de juliol

Procediments administratius per a la tramitació electrònica de documents.

Durada: 16 h

115 - Oli: aliment mediterrani. De l'olivera al plat
Esponellà, 12 de juliol

Els objectius del curs són contribuir a la formació de futurs professionals del sector oleic; complementar la formació dels estudiants de l’entorn agroalimentari; complementar la formació dels elaboradors existents; introducció del món de l´oli a botiguers, distribuïdors i restauradors; introducció del món de l´oli a públic interessat professionalment o culturalment; formació tècnica i empresarial del sector; preparació al públic assistent per qualsevol de les sortides professionals del sector.

Durada: 16 h

322 - Arte en las tierras del Vinalopó
Villena, 12 de juliol

L’estudi de les manifestacions artístiques de les comarques del Vinalopó, concretament de l’Alt i el Mitjà, és un tema que interessa investigadors i professors des de fa temps. L’absència de monografies que abracen el fet artístic d’aquestes terres no ha estat un obstacle per tal que s’emprenguen treballs seriosos que contribuïsquen a conèixer, valorar i difondre el patrimoni ric d’aquestes comarques de conquesta.

Durada: 75 h

557 - Mindfulness companes amigues
Puigcerdà, 12 de juliol

En aquest curs explorarem els diferents fonaments del mindfulness: plena consciència del cos, de les sensacions i les emocions i de l’activitat mental. Un cop establerta una base de consciència pròpia anirem a l’exploració de les diferents pràctiques per a una comunicació que nodrisca la pau i l’harmonia tant en nosaltres com en els altres. Amb les pràctiques de comunicació conscient basades en l’experiència i l’ensenyament del mestre Zen Thich Nhat Hanh aprendrem a millorar la nostra habilitat per comunicar-nos, com escoltar i parlar des de la plena consciència i com resoldre conflictes.

Durada: 20 h

551 - Fotografia amb mòbil
Puigcerdà, 13 de juliol

Eines i tècniques per treure el màxim rendiment del telèfon mòbil.

Durada: 12 h

179 - La tècnica del client misteriós. Com ser mistery shopper
Elx, 14 de juliol

Actualment és fonamental oferir una alta qualitat en el servei de qualsevol empresa per a fidelitzar els clients. Per tant, hi apareix la figura del mistery shopper. L'objectiu del curs serà conèixer el mètode mistery shopper, saber com buscar empreses que sol·liciten aquests serveis, aprendre en quines àrees s'aplica, conèixer les funcionalitats de la tècnica, ser capaç d'avaluar el servei prestat i les instal·lacions, entre altres i, finalment, aprendre a preparar l'informe d'avaluació.

Durada: 25 h

427 - Descobreix el teu lideratge mitjançant el coaching i el mentoring. II Edició
Elx, 14 de juliol

L'objectiu del curs és liderar el canvi personal i professional des de la responsabilitat que genera un procés de coaching, en el que es treballa la tridimensionalitat emoció-pensament-acció a través de la comunicació amb PNL. L'alumnat coneixerà què és el coaching i el mentoring, diferenciant-les d'altres disciplines, identificarà objectius, planificarà accions eficients a través del mètode Grow i aprendrà a utilitzar la comunicació com a ferramenta de desenvolupament personal, entre altres.

Durada: 25 h

105 - Productes locals i de proximitat com atractiu turístic: alimenturisme
A distància, 17 de juliol

El curs tracta els temes següents: mapa català d’aliments visitables; presentació del model Alimenturisme (Turisme dels Aliments); creació d’experiències i emocions; i identificació d’alimenturisme en la resta del món.

Durada: 25 h

106 - Iniciació a la llengua de signes catalana
Girona, 17 de juliol

Els objectius del curs són formar consciència de la importància d’un sistema de comunicació visual per les persones que no senten, com és la llengua de signes catalana; aprendre pautes de comunicació específiques per la comunitat sorda; i aprendre signes bàsics per comunicar-nos.

Durada: 25 h

127 - Estratègies i eines web 2.0 per a la recerca de feina
A distància, 17 de juliol

La recerca de feina és una de les activitats actuals en les quals el correcte ús de les eines de la web 2.0 pot marcar la diferència a l’hora de situar-nos amb possibilitats en un mercat laboral cada cop més saturat i virtual. La finalitat principal del curs consisteix a capacitar l’alumnat per tal de ser competent en la recerca de feina als actuals contextos 2.0. Per aconseguir-ho, el curs seguirà metodologies participatives al campus virtual, estil taller.

Durada: 20 h
Durada: 50 h

135 - Eines pel benestar i la felicitat
La Seu d'Urgell, 17 de juliol

El curs pretén ensenyar tècniques que ens ajuden a millorar el nostre nivell de felicitat i benestar, com ara: la respiració i la relaxació, la gestió positiva del pensament, la gestió de les tensions i les emocions, la visualització i les induccions d’emocions, la meditació i el silenci, la utilització terapèutica de l’art i, en definitiva, totes aquelles tècniques que fan que ens sentim millor amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn. El curs proposa una participació vivencial.

Durada: 30 h
Durada: 75 h

423 - Coaching d'intervenció estratègica - Sant Joan: transforma la teua vida i la dels altres
Sant Joan d'Alacant, 17 de juliol

Aquest és un dels majors reptes a què s'enfronten els professionals de la psicologia i la psiquiatria, així com els i les treballadores socials, infermers i infermeres, etc. Els objectius són integrar diferents solucions en cada sessió, proporcionar les ferramentes necessàries per a aprendre i aplicar aquest mètode i conèixer els set passos per a un procés de coaching altament efectiu, entre altres.

Durada: 25 h

500 - Medicina para el cuerpo mente y emociones para la vida cotidiana
Barcelona, 17 de juliol

El curs consta d’una sèrie de pràctiques per aconseguir una vida més sana i equilibrada. Un viatge des de la meditació mindfulness o atenció plena, passant pel ioga, el zen i el treball de la nostra veu per tenir una vida més plena i saludable. Amb totes aquestes pràctiques busquem donar eines des de diferents filosofies i des de la ciència per gaudir d’una vida sense estrès i amb més plenitud.

Durada: 25 h

596 - La construcció del benestar
Barcelona, 17 de juliol

Aprendre a gestionar les emocions és el punt de partida per a la construcció del benestar. Afrontar millor el dia a dia i obtenir un grau més alt de serenitat, gestió emocional i satisfacció personal són competències que cal aprendre i no formen part del currículum acadèmic. Aquest curs té per objectiu ser un espai d’entrenament de les competències emocionals bàsiques, un espai pel desenvolupament personal, compartir i aprendre a ser més un mateix, tot aprofitant al màxim el potencial propi.

Durada: 25 h

216 - Exercici físic i salut. Treball multidisciplinari en patologia respiratòria: preparació física i fisioteràpia
La Seu d'Urgell, 18 de juliol

Es pretén que l’alumnat aprenga les maneres de treballar d’una clínica especialista en patologia respiratòria, sobretot els procediments que inclouen la preparació física i la fisioteràpia portats a terme per professionals amb formacions diverses. La docència serà impartida per professionals del centre Clinique du Souffle La Solane, que exposaran les diferents teràpies que ofereixen als pacients respiratoris de la clínica. En la darrera sessió del curs es visitarà el centre.

Durada: 20 h
Durada: 50 h

315 - Proyecta tu marca personal: comunicación, redes sociales y datos personales
Torrevella, 18 de juliol

En l’actualitat és fonamental gestionar la nostra identitat i personalitat en xarxes socials amb la finalitat d’assolir èxit professional. Una estratègia personal d’èxit és la combinació òptima de diversos elements que seran l’objectiu d’aquest curs: introducció al concepte de marca personal, ús de xarxes socials per a potenciar la marca personal, planificació estratègica de comunicació en xarxes socials i gestió de dades personals en Internet.

Durada: 42 h

325 - Planificación y gestión del turismo rural. Herramientas de desarrollo local
Xixona, 19 de juliol

S’hi analitzaran i avaluaran accions i projectes de turisme rural i la seua relació amb el desenvolupament local. També eines i estudis de casos vinculats a renovades possibilitats de destinacions, projectes europeus, grups d’Acció Local, empresaris i administracions locals. S’hi parlarà amb agents del territori valencià i s’hi analitzaran els nous reptes del mercat i les noves tendències de la demanda. Hi participaran professionals, tant d’àmbit públic com del sector privat (empreses, associacions i col·lectius) que, amb les seues aportacions i experiències, enriquiran el curs.

Durada: 50 h

418 - Actuació policial i social en l'àmbit del menor
Elx, 24 de juliol

L'objectiu del curs és que l'alumnat conega la problemàtica relacionada amb els menors, aprofundint en els protocols d'actuació policial al respecte, així com en els instruments d'ajuda social en aquells casos que els implicats siguen menors, tant des del punt de vista dels que presenten conflictes, com dels que es troben en situació de risc. A més a més, el curs vol que siguen capaços d'identificar els elements que estan relacionats amb aquesta problemàtica i els factors relacionats amb ella.

Durada: 20 h

430 - Tècniques d'expressió escrita i redacció
València, 4 de setembre

El curs tractarà els temes següents: actualització de la normativa (RAE) pel que fa a accentuació, puntuació i diferents qüestions gramaticals; la correcció d’estil; revisió d’alguns dels errors més freqüents en l’escriptura: errors ortogràfics, errors gramaticals i errors lèxics; redacció de textos: planificació del text, etapes i estratègies retòriques; el procés de redacció: distribució de la informació, cohesió, coherència, ordre de paraules; textos monogràfics i pràctiques de redacció.

Durada: 25 h

431 - Estratègies i tècniques d’expressió oral en l’àmbit acadèmic i professional
València, 4 de setembre

Els continguts del taller permetran que els participants coneguen estratègies possibles per a parlar en públic, tant com a eina professional als diferents entorns laborals, com en l'àmbit acadèmic. Les competències que s'han d'adquirir; realització de presentacions orals: estructura, arguments, estils... ; parlar en públic amb fluïdesa i amb un discurs eficient; col·loquialismes, vulgarismes, anacoluts…etc. Es practicarà mitjançant dinàmiques d'aula diferents exercicis.

Durada: 25 h

432 - Planificació i gestió del temps
València, 4 de setembre

Els continguts d’aquest taller són els següents: establiment de metes, elecció de prioritats i planificació: seguiment i ajust, gestió del temps en el treball en grup, estratègies per a la reducció de «lladres del temps». La metodologia del curs tindrà una part teòrica i un altra pràctica fent dinàmiques de grup que afavorisquen l'aplicació dels continguts que s'han treballat. La part pràctica inclou la resolució de casos pràctics i el anàlisi individual.

Durada: 25 h

433 - Introducció a les bases de dades
València, 4 de setembre

Els continguts del taller són: gestió de bases de dades; bases de dades amb Access; disseny d’una taula; operacions bàsiques sobre les dades, els camps i els registres d’una taula; modificació de camps en el full de dades; recerca i ordenació de dades; consultes; relacions entre taules; consultes de selecció i d’acció; importar i exportar dades, formularis i informes. Bases de dades amb programari lliure.

Durada: 25 h

436 - Recursos per a l'estudi
València, 4 de setembre

Curs format per dos tallers amb un total de 25 hores. 1. Com millorar les tècniques d'estudi, aprenentatge de tècniques de memòria, de lectura i estratègies metacognitives. 2.- Tècniques de control de l'estrès: introducció a com descobrir les causes i les conseqüències de l'estrès. Aprenentatge de tècniques de control de l'estrès, relaxació muscular e imaginativa, detenció del pensament, auto control i auto hipnosi.

Durada: 25 h

446 - Debat i argumentació oral
València, 4 de setembre

Curs pràctic per introduir-se en les tècniques d’oratòria per al debat i l'argumentació acadèmica. Breu història de la teoria i pràctica de l’argumentació oral. Tècniques d’expressió oral. La situació comunicativa: definició i tipologies. Desprès dels fonaments teòrics, la metodologia utilitzada contempla la realització d'exercicis on es realitzaran i gravaran exposicions orals per a una posterior reproducció i anàlisi constructiu.

Durada: 25 h

454 - Recursos informàtics i multimèdia per a l'estudi
València, 4 de setembre

Curs format per dos tallers amb un total de 25 hores de formació. S'hi tractaran els temes següents: 1. Ús eficient de processadors de text: estil i plantilles; correcció; taules, llistes, objectes i funcions avançades del Word. 2. Fulls de càlcul. Com treure partit a les seues funcionalitats; fulls de càlcul amb programari lliure.

Durada: 25 h

435 - Història natural de Crevillent i el seu entorn
Crevillent, 5 de setembre

Mai abans s'ha realitzat un estudi en profunditat, en un mateix curs, que comprenga els camps de l'arqueologia, la paleontologia i la geologia de Crevillent. Aquest curs està adreçat a totes les persones que estiguen interessades en la història.

Durada: 25 h

183 - Curs de coaching experiencial orientat a resultats. Aconsegueix els teus objectius personals i professionals amb èxit
Elx, 8 de setembre

El coaching és una metodologia enfocada a aconseguir el màxim desenvolupament personal i professional de les persones, donant lloc a una transformació que genere canvis de perspectiva, planificació, acció, compromís i orientat a obtindre els millors resultats. Uns dels objectius són: reforçar l’autoconcepte personal, prendre consciència de qui eres i qui vols ser realment, ampliar el teu camp de visió, explorar nous territoris, aprendre a realitzar un pla d'acció, entre molts altres.

Durada: 25 h

195 - Curs de formació de monitors de menjador escolar. III Edició
Elx, 11 de setembre

La realització d'aquest curs és necessària perquè és un requisit mínim indispensable que les empreses gestores del servei de menjador als col·legis (públics i privats) sol·liciten als aspirants. En aquest curs es formarà l'alumnat en les funcions de monitor i monitora de menjador escolar i es valorarà la influència que exerceixen les persones que participen en l'educació dels xiquets.

Durada: 30 h

293 - Introducció a la gastronomia mexicana
Oriola, 11 de setembre

Els objectius del curs són conèixer els principals aspectes culturals de la gastronomia mexicana, donar a conèixer les característiques d'aquesta gastronomia (declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat UNESCO), descriure les característiques i propietats dels principals ingredients prehispànics empleats en l'elaboració dels aliments mexicans, entre altres aspectes culinaris d'aquesta cultura.

Durada: 25 h

224 - Curs de comunicació política, comunicació institucional i lideratge. II edició
Elx, 13 de setembre

L'objectiu d'aquest curs és explicar el procés de la comunicació política i institucional, redactar estratègies per a una comunicació efectiva i amb impacte, saber mediar entre els interessos de la institució (partit o administració, els mitjans de comunicació i l'audiència), seleccionar o tractar els missatges de la institució o del partit, defensar la imatge del partit i de la institució, tractar de comunicar amb un bon discurs i conèixer noves ferramentes, entre altres aspectes a tractar.

Durada: 25 h
La Xarxa en 2'

Les universitats proposen