Fitxa del curs:

1648 - Una idea, un minut: introducció al vídeo creatiu

Coordinació:Antoni Roig Telo
Data d'inici: 1 de juliol
Marc:UOE
Localitat:A distància
Àrea:Ciències de l'educació, Ciències socials
Descripció:La realització de vídeos que permeten transmetre idees concretes és al nostre abast. La primera cosa que cal fer és trencar la barrera que ens fa creure que això és massa complicat, agafar les eines i treballar-hi per començar a perdre la por a la creació de vídeos. Amb unes pautes introductòries sobre guió, producció i muntatge podem començar a acostar-nos a un univers ple de possibilitats docents. Totes les pràctiques es faran amb programari en línia i material de l'estudiant o preexistent a la xarxa.
Llengües de treball:Català
Durada:25 hores
Data de finalització: 29 de juliol
Avaluació:El sistema d'avaluació es basa en l'avaluació contínua. L'avaluació contínua consisteix en diverses activitats guiades i comentades, que permeten avaluar l'aprenentatge progressiu i l'assoliment dels objectius. No hi ha proves ni exàmens presencials.
Certificacions:Aprofitament
Crèdits:>> 2 crèdits LRU (lliure elecciò).
>> 1 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 198 €

Matricula't

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a A distància, a l'àrea Ciències de l'educació, a l'àrea Ciències socials, al marc UOE.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen