Fitxa del curs:

1637 - Ramon Muntaner (1265-1336): Fets, Dits i Veres Veritats (en línia)

Coordinació:Xavier Renedo Puig Josep Antoni Aguilar Àvila
Data d'inici: 13 de juliol
Marc:CEUdG
Localitat:A distància
Àrea:Humanitats, Ciències socials
Descripció:El curs pretén oferir al gran públic una introducció a la vida i, sobretot, a l’obra de Ramon Muntaner (1265-1336), un dels gran escriptors de la literatura catalana medieval, en ocasió del set-cents cinquanta aniversari del seu naixement. Es tracta d’un escriptor de primera línia, en general només conegut de nom, però molt poc llegit, que, a més, va estar implicat en alguns dels esdeveniments centrals de la vida política de la Corona d’Aragó entre finals del segle XIII i principis del XIV.
Llengües de treball:Català
Durada:60 hores
Data de finalització: 26 de juliol
Avaluació:Es valorarà, per una banda, la participació dels estudiants en els diversos fòrums oberts al llarg del curs; per altra banda, també s’haurà de presentar per escrit un breu treball al final del curs.
Certificacions:Aprofitament
Crèdits:>> 1 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 75€

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a A distància, a l'àrea Humanitats, a l'àrea Ciències socials, al marc CEUdG.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen