Fitxa del curs:

1328 - L’autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià (I)

Coordinació:Brauli Montoya Abat i
Data d'inici: 15 de juliol
Marc:CEUA-RA
Localitat:Benissa
Àrea:Humanitats, Ciències de l'educació
Descripció:Els objectius d’aquest curs són proporcionar a l’alumnat recursos per a millorar el procés d’ensenyament-aprenentatge del valencià; explicar a l’alumnat mètodes d’autoaprenentatge de valencià per a aprenents inicials i avançats; mostrar el funcionament de les Fitxes de llengua i del curs Valencià Bàsic oferits pel CAU; potenciar les habilitats orals (parlar, entendre, pronunciar) a distància; exemplificar el valor dels recursos audiovisuals per a adquirir una llengua; i fomentar enfocaments lúdics per a persones adultes.
Llengües de treball:Català
Durada:20 hores
Data de finalització: 16 de juliol
Avaluació:Assistència no menys del 85% de les hores. 10 hores de treball en línia corresponent al curs Valencià Bàsic, allotjat en la Plataforma d’idiomes de la UA, per al qual l’alumnat disposarà d’un termini de deu dies, del 26 de novembre fins al 9 de desembre.
Certificacions:Assistència
Aprofitament
Crèdits:>> 2 crèdits LRU (lliure elecciò).
>> 2 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 50 €

Matricula't

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a Benissa, a l'àrea Humanitats, a l'àrea Ciències de l'educació, al marc CEUA-RA.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen