Fitxa del curs:

1068 - Turismo para todos: estrategias para un turismo cultural accesible e inclusivo

Coordinació:Rosario Navalón García i Antonio Espinosa Ruíz
Data d'inici: 13 de juliol
Marc:CEUA-RA
Localitat:Alacant
Àrea:Humanitats, Ciències de l'educació
Descripció:El Turisme Accessible o Turisme per a Tots és un concepte ampli que no es limita a l'eliminació de barreres físiques, sensorials o de la comunicació, sinó que pretén aconseguir que els entorns, productes i serveis turístics puguen ser gaudits en igualtat de condicions per qualsevol persona. Pretén oferir una formació actualitzada teòrica i pràctica en accessibilitat i inclusió al patrimoni cultural, un camp en plena eclosió a Espanya; i afavorir la capacitació laboral.
Llengües de treball:Català, Espanyol
Durada:20 hores
Data de finalització: 15 de juliol
Avaluació:Assistència a totes les sessions i resum individual de cadascuna de les conferències i valoracions personals dels temes tractats.
Certificacions:Assistència
Aprofitament
Crèdits:>> 2 crèdits LRU (lliure elecciò).
>> 2 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 90 € matrícula general. 60 € estudiants i desocupats

Matricula't

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a Alacant, a l'àrea Humanitats, a l'àrea Ciències de l'educació, al marc CEUA-RA.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen