Fitxa del curs:

1017 - Terror, fantasia i ciència-ficció per a infants i joves: crítica i didàctica

Coordinació:Eduard Baile López i Antoni Maestre Brotons
Data d'inici: 13 de juliol
Marc:CEUA-RA
Localitat:Sant Vicent del Raspeig
Àrea:Ciències de l'educació, Humanitats
Descripció:Vampirs, homes llop, científics bojos, fantasmes, superhomes, bruixes, mags, monstres prehistòrics i dimonis donen forma a les pors que els humans hem tingut des de la nit dels temps. Volem fer una ullada a les sèries, els còmics, les pel•lícules i els llibres que han acaparat l’atenció d’infants i de joves en els últims anys. Així mateix, volem mostrar propostes didàctiques perquè l’escola els ajude a conéixer i interpretar els temes, els recursos i els valors que presenten aquestes obres.
Llengües de treball:Català
Durada:20 hores
Data de finalització: 16 de juliol
Avaluació:Assistència a un mínim del 80% de les sessions, per a cadascuna de les quals hi haurà un full de signatures. Lliurament d’activitats creatives desenvolupades a partir d’elements suggerits arran les intervencions dels conferenciants.
Certificacions:Assistència
Aprofitament
Crèdits:>> 2 crèdits LRU (lliure elecciò).
>> 2 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 90 € matrícula general. 60 € estudiants i desocupats

Matricula't

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a Sant Vicent del Raspeig, a l'àrea Ciències de l'educació, a l'àrea Humanitats, al marc CEUA-RA.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen