Fitxa del curs:

1008 - Signar para comunicar: iniciación a la lengua de signos española

Coordinació:Larissa Timofeeva Timofeev i M. Mar Galindo Merino
Data d'inici: 6 de juliol
Marc:CEUA-RA
Localitat:Sant Vicent del Raspeig
Àrea:Humanitats, Ciències de l'educació
Descripció:Els objectius d’aquest curs són conèixer la realitat de les persones sorde; eliminar mites sobre les persones sordes i les llengües de signe; comparar llengües orals i visuals; iniciar-se en el coneixement de la llengua de signes espanyola (LSE); ser conscient del paper que exerceixen les i els intèrprets de llengua de signes; acostar-se a la gramàtica de la LS; conèixer el procés de normalització lingüística de la LS; i aproximar-se a la realitat de les persones sordcegues i els seus sistemes de comunicació.
Llengües de treball:Català, Espanyol
Durada:30 hores
Data de finalització: 10 de juliol
Avaluació:Assistència a totes les sessions i resum individual de cadascuna de les conferències i valoracions personals dels temes tractats.
Certificacions:Assistència
Aprofitament
Crèdits:>> 3 crèdits LRU (lliure elecciò).
>> 3 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 110 € matrícula general. 75 € estudiants i desocupats

Matricula't

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a Sant Vicent del Raspeig, a l'àrea Humanitats, a l'àrea Ciències de l'educació, al marc CEUA-RA.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen