Fitxa del curs:

1003 - Com ensenyar literatura catalana en l’era digital: propostes d’innovació didàctica

Coordinació:Anna Esteve Guillén i M. Àngels Francés Díez
Data d'inici: 20 de juliol
Marc:CEUA-RA
Localitat:Sant Vicent del Raspeig
Àrea:Ciències de l'educació
Descripció:Aquest curs s’orienta a professionals (i futurs professionals) de l’ensenyament, amb el propòsit d’oferir un espai de reflexió sobre el paper de la literatura en el món actual: quin paper té i, sobretot, com s’ensenya en els cicles educatius. Així mateix, volem proposar les millors estratègies i recursos d’innovació docent per a treballar-la a l’aula i augmentar-ne, així, la presència i la importància en l’educació i, de retruc, en la nostra societat.
Llengües de treball:Català
Durada:20 hores
Data de finalització: 22 de juliol
Avaluació:Assistència a totes les sessions i resum individual de cadascuna de les conferències i valoracions personals dels temes tractats.
Certificacions:Assistència
Aprofitament
Crèdits:>> 2 crèdits LRU (lliure elecciò).
>> 2 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 90 € matrícula general. 60 € estudiants i desocupats

Matricula't

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a Sant Vicent del Raspeig, a l'àrea Ciències de l'educació, al marc CEUA-RA.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen