Fitxa del curs:

1001 - Análisis forense de la escritura (II): conceptos y principios fundamentales

Coordinació:Mariano Ángel Real y Villarreal
Data d'inici: 20 de juliol
Marc:CEUA-RA
Localitat:Sant Vicent del Raspeig
Àrea:Ciències socials, Humanitats
Descripció:El curs està destinat al coneixement de les tècniques utilitzades en l'elaboració de perícies documentològiques a instància de part o en institucions públiques o privades. L'exercici lliure de la professió de perit cal•lígraf és una eixida professional per als graduats en Criminologia. L'objectiu del curs és la realització d'informes i dictàmens tècnicament fundats sobre falsificacions documentals manuscrites i dactilografiades.
Llengües de treball:Català
Durada:30 hores
Data de finalització: 24 de juliol
Avaluació:Assistència obligatòria i avaluació final mitjançant l’acarament d’escriptures manuscrites i/o dactilografiades. Aquesta avaluació serà a càrrec del director del curs.
Certificacions:Assistència
Aprofitament
Crèdits:>> 3 crèdits LRU (lliure elecciò).
>> 3 crèdits ECTS.
Preu amb IVA: 110 € matrícula general. 75 € estudiants i desocupats

Matricula't

Aquest curs és susceptible d'obtenir reconeixement acadèmic (LRU i, en alguns casos, ECTS) a les universitats de la Xarxa Vives. El valor amb crèdits detallat a la fitxa d'aquest curs és el que atorga l'entitat organitzadora. Per saber si la vostra Universitat us reconeixerà el curs i amb quants crèdits, us recomanem que prèviament a matricular-vos ho confirmeu als punts d'informació habituals.


Altres cursos: a Sant Vicent del Raspeig, a l'àrea Ciències socials, a l'àrea Humanitats, al marc CEUA-RA.La Xarxa en 2'

Les universitats proposen