Cercador de cursos:

Cerca interactiva de cursos, al marc UMH, ordenats per data d'inici.
81 resultats.

Cursos susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic.


597 - Intel·ligència emocional a través del cos
Sant Joan d'Alacant, 6 de juny

Els objectius del curs són introduir l'alumnat en la consciència corporal com a recurs en la gestió emocional, conèixer com utilitzar la postura, la respiració i l'expressió facial per alliberar i transformar les emocions negatives i activar nous enfocaments que disminuïsquen l'ansietat, l’estrès, la preocupació, la ira o la por, entre altres.

Durada: 25 h

156 - Forjant la personalitat d'èxit de les persones emprenedores
Elx, --, 9 de juny

En aquest curs volem oferir-vos les ferramentes i tècniques necessàries per a manejar les diferents actituds que faciliten la relació humana amb les vendes. A més, us farem conèixer i aplicar les tècniques de persuasió subliminars per a influir en la decisió de compra del client. Finalment es mostrarà un model integral de personalitat emprenedora que facilite la presa de decisió d'emprendre o no, amb treball amb dades objectives que obtinga el mateix alumnat.

Durada: 25 h

422 - Fosa: tècnica de crisol fusible a la cera perduda
Altea, 12 de juny

El curs té com a objectius: perfeccionar coneixements en l'àmbit de la investigació en fosa artística, conèixer i desenvolupar el procediment de fosa a la cera perduda mitjançant la tècnica del cresol fusible, adquirir destreses en la manipulació de materials, ús de infraestructures i equips de seguretat, reconèixer els elements dels diferents equips de treball i on es fondran les peces realitzades durant el curs i, per últim, realitzar una obra de bronze personal.

Durada: 40 h

262 - Retrat pictòric
Altea, 13 de juny

Aquest curs se centra en l'adquisició dels fonaments del gènere pictòric del retrat, els vessants del qual són: en l'essència teòrica conceptual des de l'esdevenir i l’evolució en la història de l'art, centrat en l'art occidental i, des dels aspectes tècnics i processuals, en les metodologies de representació naturalista del rostre.

Durada: 25 h

256 - Forja artística I. Plasticitat del metall a través del foc
Altea, 19 de juny

Els objectius d'aquest curs són explorar la versalitat de la soldadura, així com aprendre a utilitzar-la d'una manera interdisciplinària amb altres finalitats, enfocades cap a la creació artística. S'experimentarà la comprensió del potencial calorífic que té una forja i la plasticitat que aconsegueix el ferro a altes temperatures. També s'adquiriran coneixements de fabricació de ferramentes i estris de treball propis segons el que requerisquen els projectes en què estiguen immersos.

Durada: 25 h

421 - Hot draw: el paper tèrmic com a mitjà plàstic
Altea, 19 de juny

El curs té com a objectius ampliar el coneixement sobre el camp del grafisme i el camp de dibuixar, assajar i executar un nou tempo per a l'acció a causa de la rapidesa o lentitud que cal aplicar la calor per a obtindre el registre, o no saturar o cremar el paper, i fabricar noves ferramentes plàstiques completament personalitzades amb instruments inservibles, però adequats en aquest nou context, entre altres.

Durada: 25 h

152 - Adopció. Actualització de l'abordatge terapèutic en població adoptiva i necessitats psicològiques, personals, familiars, socials i educatives
Elx, 22 de juny

L'adopció és un procés cada dia més comú i habitual. Per això, és necessari tenir el coneixement de quins són els processos psicològics habituals durant el procés d'adopció, el dia a dia del xiquet adoptat i, alhora, el dels seus pares adoptius. L’objectiu és dotar de les eines necessàries per a realitzar un abordatge terapèutic en població adoptiva i saber les necessitats psicològiques, personals, familiars, socials i educatives d'aquest procés.

Durada: 25 h

342 - Lidera el teu talent, transforma la teua vida. Coaching dinàmic i PNL
Sant Joan d'Alacant, 23 de juny

Els objectius del curs són generar una experiència vital d'aprenentatge i creixement personal, facilitar l'auto coneixement, desenvolupar les teues habilitats de lideratge personal i enfortir-te, adquirir habilitats per a la comunicació intrapersonal, interpersonal i professional: aprendre a dir NO i, aprendre a identificar i afrontar les pors (gestionar la preocupació d'una forma saludable), entre altres.

Durada: 25 h

244 - Impressió 3D
Elx, 26 de juny

Amb aquest curs es vol mostrar com realitzar una impressió en 3D. És farà un interfície del programa Inventor, s'ensenyaran operacions bàsiques a partir d'esbossos, també s'aprendrà a calibrar la impressora i el seu programari addicional i la creació d'arxius (Goode).

Durada: 25 h

247 - Disseny web amb Wordpress, màrqueting en línia, e-commerce i aspectes legals
Elx, 26 de juny

Avui dia, encara són moltes les pimes que no tenen disseny web amb Wordpress o volen millorar la seua presència web. El disseny web basat en Wordpress és una oportunitat de negoci per als alumnes. En aquest curs és farà una introducció, instal·lació, configuració i manteniment d'aquest lloc web. S'aprendrà el disseny complet de websites bàsiques basades en plantilles. Es tractarà el màrqueting digital i la integració amb les xarxes socials i, finalment s'ensenyaran els aspectes legals del sector.

Durada: 32 h

425 - Economia social
Oriola, --, 26 de juny

La proposta del curs pretén analitzar la perspectiva de l'economia social i la seua implementació en els sectors productius de la Comunitat Valenciana. L'objectiu principal és desenvolupar els coneixements teòrics i pràctics per a oferir l'alumnat una aproximació a l'economia social. També es vol implantar el respecte al medi ambient, al territori i la posada en valor de les característiques i fortaleses, sostenibilitat o responsabilitat social.

Durada: 25 h

441 - Mariano Benlliure i el seu temps
Crevillent, 27 de juny

Es tracta d'una aportació novedosa i que enriqueix l'obra de l'artista Mariano Benlliure. L'objectiu és contextualitzar l'obra dins d'un context històric i artístic, les circumstàncies històriques que el van envoltar, els seus amics i artistes de l'època, etc.

Durada: 25 h

474 - Coaching per a educar bé. Noves ferramentes educatives
Almoradí, 29 de juny

Aquest taller és una proposta de «llibre d'instruccions» per a ser educadors en què coincideixen experts en la matèria i es lliura als educadors per a una fàcil assimilació a través d'una metodologia molt pràctica, senzilla i eficaç per a l'aprenentatge i el canvi com és el coaching. El coaching, la psicologia positiva, i la intel·ligència emocional són ingredients fonamentals d’aquest taller per a aprendre a educar. Formació innovadora de participació activa en que es treballarà per mitjà de visual thinking, autoconstrucció individual i grupal, tallers, vivències, mapes mentals, debats o cine-coaching. Un taller inspirador i divertit.

Durada: 25 h

284 - Lideratge i gestió pública responsable
A distància, 1 de juliol

La necessitat de millorar la gestió pública i l'ètica del comportament públic fa necessari aprofundir en aquestes qüestions, no sols per als dirigents d'institucions públiques, sinó per a la ciutadania. El curs proporciona ferramentes bàsiques i fonamentals per a materialitzar aquest objectiu. Es vol reflexionar sobre el concepte de governança local, debatre sobre el govern obert, conèixer les diferents nocions de lideratge i debatre sobre la gestió pública responsable.

Durada: 25 h

290 - Aprén allò més important de Microsoft Excel
A distància, 1 de juliol

Microsoft Excel és el full de càlcul més utilitzat en el món. No sols és utilitzat per plataforma Windows, sinó per Mac també. Per això l'objectiu del curs és fer conèixer les ferramentes més importants d'Excel i ser capaç de crear fulls de càlcul complexos.

Durada: 25 h

130 - Foment de les habilitats socials en xiquets i xiquetes mitjançant el joc
Elx, --, 3 de juliol

Els problemes de relació interpersonal en la infància o l'escassa acceptació per part dels companys ocasionen conseqüències negatives com són l'aïllament social, problemes emocionals i escolars i baixa autoestima, entre altres. Per tant, l'objectiu és conèixer l'evolució de les habilitats socials al llarg de la infància, a més de realitzar una primera aproximació al conjunt de tècniques conductuals i cognitives enfocades a adquirir conductes socialment efectives per als xiquets.

Durada: 25 h

154 - Intel·ligència emocional aplicada: tècniques d'autocontrol
Elx, 3 de juliol

Les emocions ocupen un lloc important al nostre quefer diari, influeixen en les nostres decisions i intervenen en les relacions personals, laborals i de família. Per aquesta raó, en aquest curs volem que la persona aprenga tècniques d'autocontrol emocional. Les emocions juguen un paper fonamental a les nostres vides, per tant és molt important saber canalitzar-les. A més, és tractarà el control i reducció de l'ansietat.

Durada: 25 h

181 - Curs pràctic d'intel·ligència emocional i mindfulness
Elx, 3 de juliol

De manera semblant a les habilitats relacionades amb l'intel·lecte (el càlcul, la memòria o els idiomes), les relacions amb les emocions s'aprenen al llarg de la infància i s'ensinistren en les experiències de la vida diària. Així, conèixer i comprendre la intel·ligència emocional (IE) és fonamental per a dur una vida equilibrada, satisfactòria i reeixida. L'objectiu és formar els estudiants, ensenyar estratègies pràctiques per a millorar la seua IE i implementar-les en entorns clínics i educatius.

Durada: 25 h

217 - Sex coaching i teràpies sexuals. Trencant mites i tabús
Elx, 3 de juliol

Malgrat la quantitat d'informació que tenim avui dia, encara existixen molts mites i tabús en l'àmbit de la sexualitat. Aquest curs proposa una educació sexual basada en l'autoconeixement. Coneixeràs més el teu cos potenciant la teua sexualitat, treballaràs l’autopercepció eliminant etiquetes negatives, revisaràs el teu model afectiu-sexual i com t'influeix en les relacions, aprendràs a gaudir amb tot el cos per mitjà de la focalització sensorial, entre molts altres aspectes.

Durada: 25 h

283 - Salut i viatges
A distància, 3 de juliol

L'objectiu del curs és ser un primer escaló per conèixer els problemes de salut en els viatges, així com que es coneguen els riscos segons el tipus de viatge, alhora que els consells i les mesures preventives que s'han de prendre abans. També s'ensenyarà a l'alumnat a resoldre gran part dels problemes mèdics que una persona puga tindre al llarg del viatge.

Durada: 25 h

428 - Introducció al desenvolupament de personatges 3D per a videojocs
Elx, 3 de juliol

La indústria dels videojocs presenta la necessitat de formar especialistes que dominen les tècniques que s'apliquen en el procés de creació d'aquests productes audiovisuals. Els objectius del curs són introduir l'alumnat en el procés de creació de personatges per a videojocs, aprendre les ferramentes i tècniques digitals de creació de personatges 3D per a videojocs i conèixer la pipeline o procés de desenvolupament d'un personatge 3D.

Durada: 25 h

451 - Fer Camí de Santiago. El camí de Santiago com a pont cultural
Elx, 3 de juliol

Es tracta de familiaritzar l'estudiant universitari internacional, així com el nacional, amb l'experiència i la història del Camí de Santiago. Els objectius del curs són mostrar in situ la transcendència del camí en la història d'Espanya i d'Europa, exposar l'estudiantat, per mitjà d'una docència experiencial, aspectes històrics i actuals d'aquest itinerari cultural europeu i proporcionar l'estudiantat una interacció real amb la societat rural espanyola i el medi ambient del camí.

Durada: 60 h

465 - Bioètica i salut: una qüestió de tots i per a tots
Alacant, 3 de juliol

L'objectiu del curs és que siga un primer graó per a proporcionar claus que ajuden a comprendre els problemes bioètics en relació amb la salut. També es vol que l'alumnat conega les principals situacions bioètiques que es plantegen en termes de salut assistencial, salut pública i investigació clònica. I, per últim, que l'alumnat adquirisca les ferramentes per a poder resoldre problemes bioètics en relació amb la salut.

Durada: 25 h

503 - La Càtedra Pere Ibarra de la UMH
Elx, 3 de juliol

Els objectius del curs són fer conèixer el treball realitzat en els primers vuit anys de la Càtedra, informar dels treballs realitzats i incorporar els participants com a col·laboradors de la web elche.me.

Durada: 25 h

513 - Alumnes amb altes capacitats. Un repte educatiu del segle XXI
Ibi, --, 3 de juliol

Aquest curs està dirigit a pares/mares, estudiants de graus de magisteri, professorat en general i orientadors. Els objectius són dissenyar models educatius que permeten una verdadera atenció a la diversitat de les aules i aplicar estratègies metodològiques d'intervenció en l'aula per a desenvolupar al màxim les capacitats de tots i cadascun dels estudiants.

Durada: 25 h

544 - Crea videojocs amb Unity 3D
Elx, --, 3 de juliol

L'objectiu fonamental del curs és que l'alumnat tinga una visió amplia de les grans possibilitats que presenta aquest tipus de programari, tant per a realitzar videojocs com altres tipus de presentacions tridimensionals.

Durada: 25 h

263 - Curs de reducció d'estrés basat en mindfulness
Altea, 4 de juliol

El Programa de Reducció d’Estrès és un curs de desenvolupament i creixement personal. En l'àrea de l'educació, l'atenció plena pot ajudar, tant al professorat com a l'alumnat a afrontar el futur professional i personal amb un major èxit i a disminuir el fracàs i combatre l’estrès i la depressió. Es potenciaran els recursos propis interns i s'adquirirà una major concentració, entre molts altres aspectes.

Durada: 25 h

345 - Mindfulness (atenció plena), entrenament i tècniques de reducció d'estrés
Sant Joan d'Alacant, --, 4 de juliol

Aquest curs vol millorar l'atenció, la concentració, la introspecció, l'escolta i la memòria, desenvolupar la capacitat d'adonar-se'n i del poder de l'actitud, sincronitzar el cos i la ment, treballar sobre els condicionaments i maneres de pensament rígids a través d'una atenció no reactiva i millorar l'autocontrol, entre molts altres aspectes.

Durada: 25 h

429 - Fotografia de paisatges per a la conservació del medi ambient
Santa Pola, 4 de juliol

L’ésser humà és el principal causant, en més d'un 50%, de la desaparició del bosc tropical. Podem veure que l'activitat humana té repercussions en la problemàtica ambiental tant local com global. L'objectiu és, des d'una consciència pro ambiental, donar a conèixer les bases teoricopràctiques en la realització i utilització de fotografia de paisatges, no sols com un recurs, sinó també com un mitjà d'expressió personal artístic.

Durada: 25 h

516 - Drons: construcció i vol de vehicles aeris no tripulats (UAV) de codi obert
Elx, 5 de juliol

L'objectiu principal és oferir una introducció a la tecnologia de vol de vehicles aeris no tripulats o drons a estudiants o investigadors interessats en experimentar amb ells. També es farà valorar la importància de l'espai aeri i les seues possibilitats.

Durada: 25 h

419 - Aplicació pràctica de la creativitat i innovació en l'empresa
Elx, 6 de juliol

El curs té com a objectiu desenvolupar les competències i habilitats necessàries per a comprendre i implantar aquest enfocament creatiu del management en les organitzacions. És a dir, desenvolupar el pensament i l'actitud creativa en els individus i en els grups, dotant-los de la capacitat i habilitats necessàries per a reconèixer i potenciar els punts clau d'actuació per a desenvolupar la creativitat organitzativa i, així, millorar la capacitat innovadora.

Durada: 25 h

220 - Descobreix el teu talent i no necessitaràs treballar
Elx, 7 de juliol

T'imagines anar tots els dies a treballar i que passe el dia volant? Això passa quan el que fas no suposa un repte per a tu, quan et trobes un projecte que t'il·lusiona, amb bon clima laboral i es valora el que fas. En aquest curs volem ajudar als assistents a descobrir els seus talents i buscar/canviar un treball que li agrade. Els principals temes que tractarem seran: creences, apoderament i ferramentes necessàries per a aconseguir els teus objectius.

Durada: 25 h

132 - Dificultats d'aprenentatge: detecció, avaluació i intervenció en la pràctica clínica
Elx, --, 10 de juliol

Les dificultats específiques d'aprenentatge són un trastorn molt comú en la infància. L'elevat nombre de xiquets que presenten aquestes dificultats mostren la necessitat que els professionals de l'àmbit del desenvolupament coneguen les estratègies d'intervenció i avaluació portades a terme. El curs vol aconseguir dotar els professionals dels coneixements i les estratègies necessàries per a una correcta avaluació i intervenció amb xiquets que mostren dificultats específiques d'aprenentatge.

Durada: 25 h

150 - Gestió de l'ansietat davant d'exposicions i exàmens orals
Elx, 10 de juliol

La por intensa i persistent front als exàmens orals i exposicions forma part de l'ansietat d'avaluació. Aquesta pot aparèixer en contextos no acadèmics com són intervencions en públic, entrevistes de treball, oposicions, etc. Per tant, pretenem aportar ferramentes i estratègies específiques per a treballar l'ansietat i aquells sistemes als que afecta per a superar els reptes psicològics davant aquests tipus de treballs.

Durada: 25 h

203 - Curs de Python, des de l'escriptori, el data science, fins a la web
Elx, 10 de juliol

Python és un llenguatge multiplataforma que pot ser utilitzat per a molts propòsits: aplicacions d'escriptori, pàgines web, anàlisi de dades i moltes altres aplicacions. L'objectiu és que l'alumne finalitze el curs amb uns coneixements avançats de Python que li permeten realitzar un servei web en aquest programa. És un llenguatge d'alt nivell que no s'estudia en molts graus, per això tractem de suplir aquesta necessitat.

Durada: 25 h

292 - Eficiència energètica per a tots
A distància, 10 de juliol

En aquest curs l'alumnat comprendrà per què és necessari ser eficients amb la finalitat d'aconseguir un estalvi energètic i contribuir a la sostenibilitat. S'aprendrà a identificar les situacions en les quals es consumeix energia i en les que es pot ser més eficient. A més, es podran aplicar els coneixements adquirits en el curs per aconseguir un millor ús i estalvi de l'energia utilitzada en vivendes, comerços, negocis, etc. I finalment, es coneixeran casos pràctics d'ús eficient de l'energia.

Durada: 15 h

460 - Anglés oral en situacions de conversa
Castalla, 10 de juliol

Aquest curs es basa en la necessitat de posar en pràctica l'ús de l’anglès en situacions de conversa. Al taller es parlarà de diferents temes per a, d'aquesta forma, utilitzar una quantitat de vocabulari elevada.

Durada: 25 h

509 - Aprenentatge basat en projectes
Ibi, --, 10 de juliol

El curs té com a objectiu despertar l’interès dels participant per la reflexió sobre la innovació educativa com a procés de millora als centres i dirigit cap a l'actualització professional, a través de l'Aprenentatge basat en Projectes (ABP). Es proporcionaran recursos per al disseny de projectes educatius i la seua difusió, i com es generaran dinàmiques de reflexió i canvi en el centre educatiu.

Durada: 25 h

192 - Millora la teua salut mitjançant l'alimentació
Elx, 11 de juliol

Una alimentació saludable és una de les ferramentes més poderoses per a aconseguir i mantenir un bon estat de salut. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les dietes dolentes són un factor de risc per a les malalties no transmissibles, que són la principal causa de mortalitat en tot el món. Per tant fem conèixer els aliments que tenim a l'abast, així com la dieta mediterrània. Coneixereu informació sobre aliments processats i naturals, entre moltes altres àrees de la matèria.

Durada: 25 h

420 - Avaluació, diagnòstic i intervenció en discapacitat intel·lectual: un abordatge integrador des de la pràctica professional diària
Elx, 12 de juliol

Els objectius del curs són proporcionar coneixements científics i instruments tècnics per al diagnòstic, aprofundir en el constructe discapacitat intel·lectual i aprendre sobre les peculiaritats de les persones que la presenten, dotar l'alumnat dels coneixements necessaris per a detectar, valorar i intervindre en persones que presenten aquest diagnòstic i conèixer les noves ferramentes utilitzades en la seua intervenció, entre altres.

Durada: 25 h

483 - Prevenció i intervenció front a l'assetjament escolar (bullying)
Callosa de Segura, 12 de juliol

Els objectius del curs són adquirir els conceptes bàsics referits al bullying, sensibilitzar sobre aquesta problemàtica i les seues implicacions en la comunitat escolar i formar en ferramentes i tècniques per a detectar i/o previndre aquest fenomen.

Durada: 25 h

593 - Aprenent sense violències i ensenyant des de la igualtat
Santa Pola, 12 de juliol

En finalitzar el curs l'alumnat podrà definir termes rellevants com sistema de gènere, patriarcat, diferència, igualtat/equitat, desigualtat, discriminació, paritat i violència, identificar i reconèixer el paper de les dones en la ciència i, detectar, especificar i descriure les principals formes de violència de gènere que s'expressen en les aules, entre altres objectius.

Durada: 25 h

179 - La tècnica del client misteriós. Com ser mistery shopper
Elx, 14 de juliol

Actualment és fonamental oferir una alta qualitat en el servei de qualsevol empresa per a fidelitzar els clients. Per tant, hi apareix la figura del mistery shopper. L'objectiu del curs serà conèixer el mètode mistery shopper, saber com buscar empreses que sol·liciten aquests serveis, aprendre en quines àrees s'aplica, conèixer les funcionalitats de la tècnica, ser capaç d'avaluar el servei prestat i les instal·lacions, entre altres i, finalment, aprendre a preparar l'informe d'avaluació.

Durada: 25 h

357 - Taller bàsic d'emergències i primers auxilis
Sant Joan d'Alacant, 14 de juliol

L'objectiu del curs és que l'alumnat, en finalitzar conega les generalitats, introducció als primers auxilis, conducta P.A.S, actuació d'emergències, avaluació inicial de la víctima, suport vital bàsic, malalties agudes, hemorràgies, cremades, etc.

Durada: 30 h

427 - Descobreix el teu lideratge mitjançant el coaching i el mentoring. II Edició
Elx, 14 de juliol

L'objectiu del curs és liderar el canvi personal i professional des de la responsabilitat que genera un procés de coaching, en el que es treballa la tridimensionalitat emoció-pensament-acció a través de la comunicació amb PNL. L'alumnat coneixerà què és el coaching i el mentoring, diferenciant-les d'altres disciplines, identificarà objectius, planificarà accions eficients a través del mètode Grow i aprendrà a utilitzar la comunicació com a ferramenta de desenvolupament personal, entre altres.

Durada: 25 h

266 - Ferramentes tecnològiques per al docent
A distància, 15 de juliol

Aquest curs té com objectiu formar tecnològicament a professorat en actiu i a totes aquelles persones que tinguen intenció de ser-ho. Es vol revertir l'actual situació en què l'alumnat sap més sobre ferramentes digitals que el seu professorat. S'ajudarà al professorat a utilitzar els mitjans gratuïts disponibles en la xarxa.

Durada: 25 h

131 - Disseny i aplicació d'una intervenció en autisme
Elx, 17 de juliol

Actualment l'autisme afecta un de cada 150 xiquets, aproximadament. Aquest alt nombre indica la necessitat que qualsevol professional relacionat amb la infància conega les estratègies més adequades per a una intervenció correcta. La finalitat del curs és dotar als assistents dels coneixements necessaris per a adequar la programació i la intervenció a les necessitats específiques de cada xiquet amb trastorn de l'espectre autista.

Durada: 25 h

423 - Coaching d'intervenció estratègica - Sant Joan: transforma la teua vida i la dels altres
Sant Joan d'Alacant, 17 de juliol

Aquest és un dels majors reptes a què s'enfronten els professionals de la psicologia i la psiquiatria, així com els i les treballadores socials, infermers i infermeres, etc. Els objectius són integrar diferents solucions en cada sessió, proporcionar les ferramentes necessàries per a aprendre i aplicar aquest mètode i conèixer els set passos per a un procés de coaching altament efectiu, entre altres.

Durada: 25 h

467 - Xia i quinoa, els nous aliments: ciència-tecnologia i gastronomia
Oriola, 17 de juliol

Els objectius que es volen aconseguir amb aquest curs són: donar a conèixer les característiques nutritives i saludables de la xia i la quinoa, avaluar-ne seu potencial cientificotecnològic, aplicar la xia i la quinoa en diferents aliments, determinar-ne el potencial com a ingredient de benestar i elaborar aliments que incloguen aquests aliments.

Durada: 25 h

355 - Jornada de primers auxilis en xiquets i bebés
Sant Joan d'Alacant, 18 de juliol

Aquest curs està destinat a qualsevol persona interessada en l'actuació de primers auxilis aplicats a xiquets i bebès, tinga o no coneixements previs. L'objectiu d'aquest curs és que l'alumnat adquirisca coneixements bàsics sobre l'actuació en cas d'emergència pediàtrica: reanimació cardiopulmonar, crisis convulsives, cremades o ferides.

Durada: 6 h

350 - Taller d'urgències i emergències extrahospitalàries
Sant Joan d'Alacant, 19 de juliol

En finalitzar el curs l'alumnat coneixerà l'ambulància i les seues funcions, l'avaluació inicial de la víctima (primària i secundària), SVB instrumental, l'actuació davant el pacient amb dolors toràcics, dificultats respiratòries, alteracions de nivells de consciència, pacients politraumatitzats, accidents de múltiples víctimes, així com aspectes legals.

Durada: 30 h

481 - Com integrar la igualtat en els centres educatius?: desaprendre desigualtats i aprendre la igualtat
Callosa de Segura, 19 de juliol

Els objectius del curs són: promoure un canvi d'actituds a favor d'una societat més igualitària, donar les ferramentes i tècniques al professorat/docents per a formar en igualtat de gènere a l'alumnat dels centres educatius i incorporar en el currículum la realitat d'ambdós sexes, alhora que promovent relacions de confiança basades en la paraula i no en la força, entre altres objectius.

Durada: 25 h

129 - Alteracions del llenguatge i de la comunicació en dany cerebral infantil i alteracions del neurodesenvolupament
Elx, 20 de juliol

Els xiquets amb alteracions del neurodesenvolupament o que han sofrit dany cerebral sobrevingut pateixen sovint alteracions del llenguatge i de la comunicació. Amb açò, l'objectiu del curs és conèixer les possibles alteracions del llenguatge i de la comunicació que es puguen presentar en el neurodesenvolupament esmentat i en danys cerebrals infantils. S'explicaran aquestes alteracions i, a més, és realitzaran pràctiques enfocades a la intervenció dels aspectes alterats de cadascuna d'elles.

Durada: 25 h

601 - La violència de gènere no és un succés; aprén a tractar-la. Taller de periodisme
Altea, 20 de juliol

Els objectius del curs són fomentar la formació especialitzada en igualtat i violència de gènere, divulgar la teoria de gènere i els seus principals conceptes i categories, aprofundir en la forma i el contingut amb què els mitjans de comunicació informen sobre la violència de gènere i fomentar la consciència crítica per a interpretar i elaborar informació, entre altres.

Durada: 20 h

128 - Dany cerebral adquirit infantil: característiques, diagnòstic i tratament
Elx, 24 de juliol

El Dany Cerebral Infantil és una lesió sobtada que implica canvis en l'activitat neuronal, afectant així al funcionament i desenvolupament normal del cervell del xiquet. Aleshores, l'objectiu del curs és examinar quines són les causes i conseqüències d'una lesió a la infància, així com conèixer els mètodes d'avaluació i diagnòstic per a poder realitzar una intervenció adequada.

Durada: 25 h

418 - Actuació policial i social en l'àmbit del menor
Elx, 24 de juliol

L'objectiu del curs és que l'alumnat conega la problemàtica relacionada amb els menors, aprofundint en els protocols d'actuació policial al respecte, així com en els instruments d'ajuda social en aquells casos que els implicats siguen menors, tant des del punt de vista dels que presenten conflictes, com dels que es troben en situació de risc. A més a més, el curs vol que siguen capaços d'identificar els elements que estan relacionats amb aquesta problemàtica i els factors relacionats amb ella.

Durada: 20 h

521 - Habilitats per a parlar en públic
Coix, --, 24 de juliol

Mitjançant aquest curs es pretén aportar ferramentes i estratègies específiques per a treballar l'ansietat i els sistemes als que afecta per a superar els reptes psicològics de parlar en públic. Els objectius són: reconèixer l'ansietat i els factors implicats en el seu manteniment, conèixer els sistemes sobre els que actua l'ansietat, desenvolupar les estratègies de maneig i control de l'ansietat i previndre-la en la intervenció pública.

Durada: 25 h

595 - Avaluació i intervenció en dany cerebral adquirit infantil
Elx, 24 de juliol

L'objectiu principal del curs és examinar quines són les causes i les principals conseqüències d'una lesió cerebral en la infància, així com conèixer els mètodes d'avaluació i diagnòstic per a poder realitzar una adequada intervenció.

Durada: 25 h

253 - Seminari periodisme musical
Altea, 25 de juliol

Davant l'especialització dels perfils periodístics relacionats amb l'àmbit de la cultura, i més concretament de la música, oferim als estudiants de periodisme i comunicació audiovisual l'adquisició de coneixements específics en les ferramentes d'anàlisi i descripció de les noves tendències, així com les tendències històriques en l'àmbit del pop, rock i la música popular contemporània. Es treballarà el periodisme escrit i audiovisual (ràdio, televisió i cine documental).

Durada: 25 h

525 - La presidència de Donald Trump
Oriola, 25 de juliol

Aquest curs mostrarà el funcionament institucional de la presidència dels Estats Units, els punts forts i febles de Donald Trump com a president, les causes de la seua victòria, i la seua figura com a element divisori en la societat: causes que motiven els seus partidaris i detractors i els coneixements sobre les polítiques de Trump a la Casa Blanca.

Durada: 25 h

482 - Intervenció socioeducativa amb col·lectius vulnerables des de la innovació i el treball multidisciplinari
Callosa de Segura, 27 de juliol

Els objectius d'aquest curs són adquirir els conceptes bàsics referents a la intervenció socioeducativa amb col·lectius vulnerables o en risc d'exclusió social, oferir ferramentes i metodologies innovadores per a la intervenció amb aquests col·lectius i fomentar i propiciar el treball multisectorial o multidisciplinar en projectes d'integració social.

Durada: 25 h

285 - Aprén el més important de Microsoft Access
A distància, 1 d´agost

Microsoft Access és un dels sistemes de bases de dades més populars i utilitzats a nivell mundial, per això és molt probable que qualsevol membre de la comunitat universitària es veja amb la necessitat d'utilitzar-la durant la seua formació acadèmica i a la vida laboral. L'objectiu és conèixer les ferramentes principals del programa, a més de ser capaç de dissenyar bases de dades Access amb una estructura complexa.

Durada: 25 h

272 - Descobrint el Misteri d'Elx (III). La lletra de la festa
Elx, 3 d´agost

El curs que es presenta a aquesta convocatòria té com a objectiu donar a conèixer què és el Misteri d'Elx als alumnes dels diferents graus de la UMH. Fins ara s'han dut a terme cursos que incidien en aspectes concrets de la representació que necessitaven ser atesos, però moltes vegades els alumnes participants, si n’eren desconeixedores, no aconseguien entendre plenament la importància d'un drama religiós que s'ha escenificat ininterrompudament des de fa més de cinc-cents anys. Amb el present curs es pretén divulgar, de la manera més senzilla i rigorosa possible, els aspectes històrics, musicals i escenogràfics que defineixen el Misteri d'Elx perquè, perquè així les persones inscrites puguen acostar-se a la representació amb les dades suficients per a poder valorar-la adequadament. Per a això es comptarà amb alguns dels especialistes en la matèria més prestigiosos.

Durada: 10 h

435 - Història natural de Crevillent i el seu entorn
Crevillent, 5 de setembre

Mai abans s'ha realitzat un estudi en profunditat, en un mateix curs, que comprenga els camps de l'arqueologia, la paleontologia i la geologia de Crevillent. Aquest curs està adreçat a totes les persones que estiguen interessades en la història.

Durada: 25 h

183 - Curs de coaching experiencial orientat a resultats. Aconsegueix els teus objectius personals i professionals amb èxit
Elx, 8 de setembre

El coaching és una metodologia enfocada a aconseguir el màxim desenvolupament personal i professional de les persones, donant lloc a una transformació que genere canvis de perspectiva, planificació, acció, compromís i orientat a obtindre els millors resultats. Uns dels objectius són: reforçar l’autoconcepte personal, prendre consciència de qui eres i qui vols ser realment, ampliar el teu camp de visió, explorar nous territoris, aprendre a realitzar un pla d'acció, entre molts altres.

Durada: 25 h

271 - Construccions de les segregacions escolars. Les reproduccions de les desigualtats: gitaneïtat, cultura juvenil i la trampa de la diversitat
Elx, 8 de setembre

Amb aquest curs l'alumnat podrà posar en relació els discursos amb l'acció social. Aprendrà a ampliar les lents que miren el fenomen ètnic i la cultura juvenil en els espais escolars. Es podrà qüestionar el concepte de diversitat dins les polítiques estatals i es tindrà accés a discursos i pràctiques que des de diferents àmbits estan qüestionant el model hegemònic en matèria d'atenció educativa.

Durada: 25 h

195 - Curs de formació de monitors de menjador escolar. III Edició
Elx, 11 de setembre

La realització d'aquest curs és necessària perquè és un requisit mínim indispensable que les empreses gestores del servei de menjador als col·legis (públics i privats) sol·liciten als aspirants. En aquest curs es formarà l'alumnat en les funcions de monitor i monitora de menjador escolar i es valorarà la influència que exerceixen les persones que participen en l'educació dels xiquets.

Durada: 30 h

293 - Introducció a la gastronomia mexicana
Oriola, 11 de setembre

Els objectius del curs són conèixer els principals aspectes culturals de la gastronomia mexicana, donar a conèixer les característiques d'aquesta gastronomia (declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat UNESCO), descriure les característiques i propietats dels principals ingredients prehispànics empleats en l'elaboració dels aliments mexicans, entre altres aspectes culinaris d'aquesta cultura.

Durada: 25 h

157 - Tècniques psicocorporals per al desenvolupament de la creativitat humana
Elx, --, 12 de setembre

Us oferim un curs vivencial per a conèixer tècniques d'integració psicocorporal i expressió creativa aplicables a diferents àmbits. L'objectiu és fomentar una actitud positiva cap a hom mateix i cap als altres. A més, és promourà la capacitat expressiva per a viure de manera més autèntica, conscient i creativa en el present. També és coneixeran i valoraran les possibilitats i els límits de la capacitat creativa.

Durada: 25 h

224 - Curs de comunicació política, comunicació institucional i lideratge. II edició
Elx, 13 de setembre

L'objectiu d'aquest curs és explicar el procés de la comunicació política i institucional, redactar estratègies per a una comunicació efectiva i amb impacte, saber mediar entre els interessos de la institució (partit o administració, els mitjans de comunicació i l'audiència), seleccionar o tractar els missatges de la institució o del partit, defensar la imatge del partit i de la institució, tractar de comunicar amb un bon discurs i conèixer noves ferramentes, entre altres aspectes a tractar.

Durada: 25 h

347 - Com obtindre finançament de la Unió Europea
Elx, --, 15 de setembre

L’objectiu general del curs és adquirir la capacitat per a presentar propostes a línies de finançament de la UE per a la realització de projectes i activitats per a entitats públiques i privades. Dins d'aquest hi ha uns objectius específics: familiaritzar-se amb el concepte de projecte europeu i els fons europeus, manejar les fonts d'informació en Internet i desenvolupar les habilitats necessàries per a crear i presentar un projecte europeu, entre altres objectius.

Durada: 25 h

210 - Introducció a la direcció i gestió de projectes segons la metodologia PMBOK
Elx, 18 de setembre

El Project Management Body of Knowledge (PMBOK) proporciona una guia metodològica i de bones pràctiques que permet analitzar, interpretar i aplicar estàndards, pautes i normes acceptades a nivell internacional en la direcció i gestió de projectes. L'objectiu és que l'alumnat comprenga en què consisteix un projecte en la pràctica, el seu cicle de vida i com han gestionar-se, tot açò basant-se en la guia PMBOK i a través de l'experiència en direcció i gestió de projectes dels docents.

Durada: 25 h

424 - Redacció i publicació d'articles científics
Sant Joan d'Alacant, 18 de setembre

És necessari conèixer les normes i els criteris per a escriure un article científic i publicar-ho en una revista de qualitat. Els objectius seran capacitar l'alumnat per a seleccionar les revistes d'impacte que millor s'adapten a cada article, preparar per a escriure un article científic segons el model IMRDC i donar a conèixer els diferents tipus de publicacions i les guies de metodologia, entre altres.

Durada: 25 h

538 - Introducció a la programació de videojocs amb Unity
Elx, 18 de setembre

L'objectiu del curs és mostrar l'alumnat els conceptes bàsics de la creació de videojocs utilitzant el motor Unity. És un curs pràctic en què l'alumnat anirà aprenent els fonaments a la vegada que realitza xicotets prototips jugables.

Durada: 25 h

532 - Enologia pràctica i viticultura ecològica. Iniciació a la cata de vi. III Edició
Oriola, 19 de setembre

L'objectiu d'aquest curs és obrir portes al món de l'enologia i la cata de vins, proporcionar informació bàsica als aficionats sense coneixements previs i reforçar i ampliar tot allò aprés amb anterioritat pels estudiants avançats.

Durada: 15 h

346 - Curs pràctic del programa estadístic SPSS: aplicació en ciències de la salut
Sant Joan d'Alacant, 20 de setembre

Aquest curs proporcionarà una visió global i clara de tots els passos necessaris en una investigació en Ciències de la Salut, des d'un punt de vista senzill i pràctic. S'explicaran els conceptes epidemiològics i estadístics com estimadors, contrastos d'hipòtesis, test estadístics, intervals de confiança, etc. L'objectiu és proporcionar a l'alumnat les ferramentes bàsiques per al disseny i construcció d'una bases de dades amb la finalitat de realitzar una investigació epidemiològica.

Durada: 25 h

461 - Jornades de governs locals. VIII Edició
Alacant, 21 de setembre

El curs aborda els reptes als que s'enfronten els governs locals en l'eixida de la crisi i les reformes que s'estan implementant a nivell local. Es debatrà sobre el govern obert, la transparència i la rendició de comptes. Els objectius són conèixer els canvis normatius que afecten als governs locals, debatre sobre la governança electrònica, debatre sobre el govern obert i transparència i desenvolupar tallers de treball sobre temes de gestió local.

Durada: 20 h

485 - Miguel Hernández i Francisco Salinas: dos poetes del poble
Callosa de Segura, 21 de setembre

Aquest curs s'emmarca dins de la difusió i promoció de la figura de Miguel Hernández per part de la Fundació Cultural Miguel Hernández. Els objectius del curs seran analitzar la vigència de les obres de Miguel Hernández i del poeta callosí Francisco Salinas, estudiar el context historicosocial de Callosa de Segura durant el període en el que Salinas va viure al seu poble i potenciar el missatge poeticosocial de Salinas.

Durada: 15 h

426 - Comunicació eficaç per a la vida professional i personal amb ferramentes de la PNL (Programació Neurolingüística). VI Edició
Elx, 22 de setembre

Formació en comunicació basada en l'aprenentatge significatiu i en les ferramentes de PNL. Els objectius del curs són descobrir en què es basa la nostra comunicació, analitzar la forma i el contingut del missatge en la nostra comunicació verbal, comprendre que la imatge, el gest, la postura, la veu, etc., parlen per nosaltres en la comunicació no verbal i buscar què ens impedeix comunicar-nos eficaçment, entre altres.

Durada: 25 h

604 - Economia del bé comú
Oriola, 25 de setembre

L'objectiu principal del curs que es presenta és desenvolupar els coneixements teòrics i pràctics per a oferir l'alumnat una aproximació a l'economia del bé comú, com una ferramenta per a la seua implementació als sectors productius i que tenen com a resultat la transformació social.

Durada: 25 h

535 - Miguel Hernández i la Memòria Històrica
Oriola, --, 27 de setembre

Aquest curs s'emmarca dins de la difusió i promoció de la figura de Miguel Hernández per part de la Càtedra Miguel Hernández, en col·laboració amb la Fundació Cultural Miguel Hernández. Es vol analitzar l'impacte de la Llei de Memòria Històrica en relació amb Miguel Hernández i estudiar la vigència del missatge literari i humà de l’autor, entre altres objectius.

Durada: 25 h
La Xarxa en 2'

Les universitats proposen