Cercador de cursos:

Cerca interactiva de cursos, al marc CEINEFC, ordenats per data d'inici.
13 resultats.

Cursos susceptibles d'obtenir reconeixement acadèmic.


363 - Entrenament funcional: rendiment esportiu
Barcelona, 3 de juliol

Aquest curs tracta de mostrar de manera pràctica i teòrica les bases de l’entrenament funcional en l’alt rendiment esportiu a l’hora de millorar la força, la velocitat, la resistència, l’amplitud de moviment i la coordinació. Així mateix, es revisaran les noves tendències en la preparació física en esports individuals i col·lectius.

Durada: 25 h

364 - Running sense lesions
Barcelona, 3 de juliol

En el curs s'imparteixen eines dirigides a millorar l'eficàcia del treball mitjançant l'avaluació de la tècnica de cursa, la detecció i correcció de la tècnica, el treball de CORE específic per a corredors, l'entrenament de força, la planificació a curt i llarg termini i el running i l'edat.

Durada: 25 h

365 - Alimentació per a la salut i l'esport en nens i adults
Barcelona, 3 de juliol

El curs tracta de les noves tendències en nutrició i alimentació, desmenteix falses creences i dona pautes (incloses receptes) de com portar una alimentació que ajude a perdre pes, mantenir-lo i / o millorar el rendiment esportiu.

Durada: 25 h

366 - Les claus de l'entrenament personal
Barcelona, 3 de juliol

L’entrenament personal està agafant cada cop més força dins el nostre sector, cosa que fa que hi haja molts «pseudo entrenadors» que, sense fer cap aportació de valor, gosen a «jugar» amb la salut de les persones. La nostra intenció és donar les eines per poder ajudar els nostres clients a assolir els reptes i objectius plantejats de forma coherent, amb total seguretat i amb un treball orientat a resultats.

Durada: 25 h

367 - Percudance - Ritme, moviments i procediments coreogràfics
Barcelona, 3 de juliol

En aquest curs es presentaran els conceptes bàsics musicals amb un altre llenguatge musical. La implicació del cos és important ja que la música es crea a partir del moviment o bé a partir de la partitura triem un moviment. Per tal de crear una partitura - coreografia, coneixerem alguns procediments coreogràfics.

Durada: 25 h

368 - Falcons, valor cooperatiu
Barcelona, 3 de juliol

L’objectiu del curs és conèixer què són els falcons (activitat física que forma part de la cultura popular i tradicional catalana) , saber què els poden aportar als joves en edat escolar i aprendre i viure, un model d'ensenyament per part dels professionals de l'activitat física.

Durada: 25 h

369 - Aportacions pedagògiques per l'ensenyament del circ i la dansa des de l'EF
Barcelona, 3 de juliol

El curs té com a finalitat transmetre mètodes d'ensenyament des de l'activitat lúdica i l'activitat formativa dels continguts del circ i de la dansa. S'habilita l'articulació de continguts que es tenen com a obligatoris en el currículum d'educació física al circ i a la dansa. Serà per a l'alumnat una proposta innovadora i es dotaran d'eines per poder realitzar les seues primeres experiències ensenyant circ o dansa.

Durada: 25 h

371 - La capoeira, una eina d'innovació educativa per la classe d'EF
Barcelona, 3 de juliol

La capoeira és una lluita encoberta pel ritme de la música, l'expressió corporal i les destreses. A través d'aquest curs, el professorat coneixerà l'origen històric i la filosofia de la capoeira aplicada com un mitjà educatiu. Vivenciarà classes teòriques-pràctiques, aprendrà didàctica i metodologia per a l'ensenyament de la capoeira com una eina innovadora per a la classe d'educació física.

Durada: 25 h

372 - Entrenament personal: online i offline
Barcelona, 3 de juliol

Aquest curs vol donar a conèixer les oportunitats professionals que ofereix l’entrenament en línia i com potenciar les nostres aptituds davant dels clients.

Durada: 25 h

376 - Taller de reparació de l'esquena
Barcelona, 3 de juliol

El mal d’esquena és una realitat que afecta a un elevadíssim percentatge de la població actual. En aquest curs proposem protocols i actuacions per poder valorar i ajudar als nostres clients a reduir les limitacions i dolors provocats pel mal d’esquena, oferint tot un seguit d’eines pràctiques per aplicar de forma segura i eficient.

Durada: 25 h

379 - Neurociència des de l’educació física
Barcelona, 3 de juliol

L’alumnat creix acompanyat a les escoles i instituts gràcies a un conjunt de factors. Un d’aquests elements són els docents i les seues estratègies d’aprenentatge. Durant aquesta formació ens plantejarem l’ús d’eines d’aprenentatge, des de l’educació física, per col·laborar amb l’acompanyament harmònic del creixement cerebral del nostre alumnat. Es donarà especial importància a les aportacions que des de la neurociència podem aplicar a l’activitat física i l’esport.

Durada: 25 h

414 - Construcció de l'esportista d'alt rendiment des de les neurociències (9-18)
Barcelona, 3 de juliol

L’objectiu del curs és conscienciar i implantar un model alternatiu en la detecció de talents, formació, especialització i entrenament en l'esport d'alt rendiment per a nens i nenes (adolescents) de 9 a 18 anys fonamentat en els últims avenços de les neurociències, la paleoantropologia, la psicologia i les ciències de l'esport.

Durada: 25 h

415 - Experiències amb èxit en educació física
Barcelona, 3 de juliol

Aquest curs consistirà en experiències d'èxit en educació física de professionals d’aquest àmbit. L'alumnat podrà triar d'entre les 20 experiències ofertes aquelles que més l'interessen. Podrà inscriure’s fins a un màxim de 20 experiències en blocs de 5 (cada 5 experiències equivalen a un curs).

Durada: 25 h
La Xarxa en 2'

Les universitats proposen